nieuws

BE-Combinaties voor VOS Distri Logistics Oss

In samenwerking met Iveco NLS en carrosseriebouwer Hartog Est heeft BE-Combi Systems in totaal 12 Iveco Daily / BE-Combinaties gebouwd voor Vos Distri Logistics uit Oss.

Prowise kiest voor hoog laadvermogen van het BE-Combi 3500PLUS Systeem

Prowise, totaalleverancier van digitale leeroplossingen, heeft vier Volkswagen Crafters met het BE-Combi 3500PLUS Systeem in gebruik genomen.

Nieuwe distributeur in België

Alumac Construct in Doornik is door BE-Combi International als officieel distributeur aangesteld voor de Belgische markt.

BE-Combi gaat nauwer samenwerken met cityBOX

In de afgelopen week heeft BE-Combi overeenstemming bereikt over een nauwere samenwerking met cityBOX.

Rijdt u in het buitenland, voorkom boetes

De laatste tijd worden steeds vaker BE-Combinaties aangehouden in het buitenland. Dit gebeurt vooral in Duitsland. Wat is hiervoor de reden en hoe kunt u dit oplossen?

Nieuwe distributeur in België voor BE-Combi

In de afgelopen periode heeft BE-Combi een nieuwe distributeurs aangesteld in België. Om op lokaal niveau invulling te geven aan de groeiende vraag is BE-Combi een samenwerking aangegaan met de firma LMJ Construct uit Turnhout, België.

BE-Combi in RTL Transportwereld

RTL Transportwereld heeft een mooi item gemaakt over BE-Combi. Samen met Leen Bakker werd ingegaan op de voordelen van het BE-Combi 3500PLUS systeem voor hun bezorgdienst.

BE-Combi demonstratievoertuig van Tarfurgo Estland

Dat onze dealer Tarfurgo in Estland vol vertrouwen is in het BE-Combi concept tonen bijgaande foto’s.

BE-Combi PLUS Systemen op weg naar Estland

Vandaag geladen in Vuren, de eerste BE-Combi 3500PLUS uit een serie van 4 stuks voor onze Distributeur Tarfurgo ÖU in Tartu, Estland.

Volkswagen Crafters met BE-Combi 3500PLUS Systeem voor Leen Bakker

Leen Bakker heeft tien Volkswagen Crafters met het BE-Combi 3500PLUS Systeem in gebruik genomen voor het bezorgen van meubels.

Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube