MAN TGE Demovoertuigen op weg naar Oostenrijk

Deze zomer heeft BE-Combi International de eerste contacten gelegd met MAN Truck & Bus Vertrieb in Oostenrijk. De lokale organisatie was zeer enthousiast over het BE-Combi concept dat zij hadden gezien op het Internationale Sales Event van MAN in Valencia Spanje. Op dit event stond een demovoertuig van BE-Combi Systems tentoongesteld was. MAN heeft al een aantal geïnteresseerde klanten mogen verwelkomen op de vestigingen.

Om de Oostenrijkse markt optimaal te kunnen bewerken en om klanten proef te kunnen laten rijden met het BE-concept, heeft de organisatie besloten om twee demonstratievoertuigen op te laten bouwen door BE-Combi Systems. Het betreft de MAN TGE 5.160 in korte en lange wielbasis, beide voertuigen zijn voorzien van een BE-Combi / CityBOX laadbak met laadklep. De voertuigen zullen worden ingezet op de vestigingen in Innsbruck en Wenen.

Wij wensen Fabian Bonora, Thomas Kofler en overige collega’s veel succes met de inzet van deze voertuigen en gaan uit van succesvolle introductie van het BE-Combi concept in Oostenrijk.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube