Eerste BE-Combi’s 3500PLUS Systeem voor Autohopper
Autohopper breidt zijn verhuurvloot uit met drie BE-Combi’s 3500PLUS Systeem en laadbak. De voertuigverhuurder koos voor het BE-Combi 3500PLUS Systeem vanwege het hoge netto laadvermogen van 2700 kilo en omdat een BE-rijbewijs voldoende is om ermee te mogen rijden.

“Met deze BE-Combi’s verbreden we onze verhuurvloot”, zegt Sander Wilschut, Hoofd Afdeling Wagenpark van Autohopper. “We hebben in ons wagenpark veel voertuigen met een laadvermogen van 900 kilo. Als je meer laadvermogen nodig hebt, kun je bij ons ook trucks huren maar daarvoor is een C-rijbewijs nodig. Met deze nieuwe BE-Combi Renault Masters kunnen we het segment daartussen bedienen. Deze voertuigen hebben een netto laadvermogen van 2700 kilo en mogen met een BE-rijbewijs worden bestuurd.”

Chauffeurs met BE-rijbewijs
Het zijn voor Autohopper de eerste BE-Combi’s 3500PLUS Systeem. “Voor dit concept zie ik duidelijk een markt. Deze voertuigen gaan we vooral aan zakelijke klanten verhuren. We horen van klanten dat ze steeds meer moeite hebben om voldoende chauffeurs met een C-rijbewijs te vinden. De poule van chauffeurs met een BE-rijbewijs is veel groter. Bovendien zijn dit wendbare voertuigen waarmee je makkelijk de stad in kunt, dus je kunt er overal mee komen.”

De voertuigen zijn door BE-Combi turnkey geleverd inclusief Renault Master en laadbak. Deze laadbakken zijn speciaal afgestemd op het hogere laadvermogen van een 3500PLUS Systeem. Door middel van een 21 mm dikke vloer met extra dwarsliggers, een volledig RVS achterkader en betonplex kopschot wordt een lange levensduur gewaarborgd. Verder heeft de laadbak een Dhollandia laadklep met een hefvermogen van 1.000 kg en rolstops, een zijdeur, dakspoiler en bindrails.

Korte levertijd
BE-Combi kon de voertuigen uit voorraad leveren. Wilschut: “Het is onze intentie om meer van dit voertuigen aan onze verhuurvloot toe te voegen. Het concept van BE-Combi is ideaal.” BE-Combi levert voertuigen namelijk turnkey, met een zeer korte doorlooptijd. BE-Combi bouwt de laadbak alvast vooruit op de 3500PLUS oplegger en laat deze al keuren bij de RDW. Als het voertuig dan binnenkomt, is de opbouw binnen een week afgerond en kan het voertuig snel worden geleverd.

Veilig onderweg met nieuw IBS-remsysteem
De voertuigen zijn voorzien van het nieuwe IBS-remsysteem. Lichte bedrijfswagens zijn voorzien van allerlei veiligheidssystemen, zoals AEBS, ESP en ABS. Deze veiligheidssystemen beperken zich echter tot het voertuig zelf. BE-Combi heeft daarom IBS ontwikkeld om de veiligheid onderweg te vergroten. IBS zet alle signalen van veiligheidssystemen op het voertuig automatisch om naar een bijpassende rem-luchtdruk voor de oplegger. Het intelligente remsysteem vergroot het remvermogen, verkort de remweg en voorkomt schaar- of slipgevaar bij een acute stop.  Wilschut: “Als verhuurder staan wij voor veiligheid. Wij willen dat onze klanten veilig onderweg zijn en daar draagt dit systeem aan bij.”

Over Autohopper
Autohopper is de grootste autoverhuurder van Nederland. De verhuurvloot telt ruim 3000 voertuigen, variërend van personenauto’s en bakwagens tot trucks. Autohopper heeft 135 vestigingen verspreid over het land.Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube