BE-Combi specialist in laadcapaciteit

BE-Combi is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vergroten van laadvermogen en laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens voor het BE-rijbewijs. Met producten als de BE-Combi 3500PLUS Systemen neemt BE-Combi in de markt van voertuigaanpassingen voor lichte bedrijfswagens een vooraanstaande positie in. BE-Combi is centraal in Nederland gevestigd in het Gelderse Vuren, pal naast de A15.

Merkonafhankelijk

BE-Combi is merkonafhankelijk. Verkoop van de systemen en chassis vindt plaats via merkendealers, carrosseriebouwers en rechtstreeks aan de eindgebruikers. De producten van BE-Combi vormen een mooie aanvulling op het productenportfolio van de merken. Daar waar meer laadvermogen nodig is, biedt het PLUS Systeem van BE-Combi uitkomst. 

Innovatief transportmiddel

De producten zijn geheel in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd tot een volwaardig en degelijk eindproduct. De producten zijn innovatief hebben een hoge kwaliteit en zijn veilig.

Onze missie

 “BE-Combi levert innovatieve transportoplossingen voor het distributie segment die de capaciteit en het laadvermogen verhogen voor het BE-rijbewijs”

Elke dag staan de medewerkers van BE-Combi klaar voor u als klant om invulling te geven aan deze missie waarbij klanttevredenheid centraal staat.


Werken bij BE-Combi

BE-Combi Group B.V. is een bedrijf waar lichte bedrijfswagens worden omgebouwd en aangepast naar voertuigen met maximale capaciteit en een hoog laadvermogen. Alle producten worden volledig in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. BE-Combi neemt in Nederland een prominente plaats in als het gaat over specifieke transportoplossingen voor het B- en BE-rijbewijs.

BE-Combi is een bedrijf met een gezonde groei-ambitie in Nederland en daarbuiten. De werksfeer ademt gedrevenheid, ambitie en de drang naar succes uit. Respect op de werkvloer, discipline bij de uitvoering van werkzaamheden en orde en netheid zijn de hoekstenen van de bedrijfscultuur. De platte organisatie biedt ruimte voor ideeën en ieders bijdrage wordt hierin op waarde geschat.

Kan jij je vinden in het bovenstaande en zou je graag willen bijdragen aan het succes van BE-Combi? Kijk snel naar de open vacatures, wellicht hebben wij dé baan waar jij naar op zoek bent. Indien er actueel geen vacatures zijn kan je altijd een open sollicitatie sturen. BE-Combi is altijd bereid om het gesprek met jou aan te gaan.

Vacatures
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube