Recent afgeleverd

Pouw Volkswagen

Deventer

Aan dealer Pouw Volkswagen hebben wij deze rode trekker afgeleverd. De trekker is voorzien van een maatwerk gereedschapskist van de firma Tilbox. Pouw Deventer is officieel merkdealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. De trekker is uitgerust met werklampen op de cabine en heeft een trekgewicht van ca. 5500 kg.

https://www.pouw.nl/vestigingen/pouw-deventer
ASAAA Consolidators

Amsterdam

Deze Iveco Daily 3500PLUS Systeem met laadbak met schuifzeil hebben wij aan ASAAA Consolidators afgeleverd. ASAAA Consolidators is een eigen vervoerder die met deze combinatie ook transportopdrachten gaat ontplooien. De laadbak is uitgerust met een schuifzeil aan 1 zijde, een zijdeur en een laadklep met een hefvermogen van 1000 kg. Het netto laadvermogen van deze combinatie is ca. 2800 kg. Deze combinatie is te berijden met een BE rijbewijs.

http://www.bunk.nl/
Pouw Volkswagen

Deventer

Aan dealer Pouw Volkswagen hebben wij deze rode trekker afgeleverd. De trekker wordt uiteindelijk ingezet bij Loxam. Pouw Deventer is officieel merkdealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. De trekker is uitgerust met werklampen op de cabine en heeft een trekgewicht van ca. 5500 kg.

https://www.pouw.nl/vestigingen/pouw-deventer
MCM Liessel

Liessel

Deze combinatie met schuifzeil aan een zijde hebben wij aan MCM Liessel afgeleverd. MCM is een gerenommeerde producent op het gebied van metaalproducten die zowel verspaning als constructie onder een dak huisvest. Deze Iveco Daily 3500PLUS Systeem heeft een laadbak met een lengte van 5200 mm. en is uitgerust met aan 1 zijde schuifzeil, een laadklep en een zijdeur. De totale beladen combinatie heeft een maximaal totaalgewicht van 7.000 kg en is te berijden met een BE rijbewijs.

https://www.mcmliessel.nl/
De Graaf Logistics

Oosterhout

Aan De Graaf Logistics hebben wij deze mooie groene combinatie afgeleverd. De Graaf Logistics is sinds 1920 onderweg naar bestemmingen door heel Europa. Doelmatig, snel en toegewijd. Deze Crafter met 3500PLUS Systeem is de eerste BE-Combi voor De Graaf Logistics. De baklengte bedraagt ca. 5400 mm. en de bak is uitgerust met een laadklep en een zijdeur. Voor het berijden van deze combinatie volstaat een BE rijbewijs.

https://www.degraaflogistics.nl/nl
Nebim verhuur

België

Voor Nebim verhuur uit België (Zusteronderneming Nebim NL) hebben wij deze mooie gekoelde Renault Master 3500PLUS Systeem opgebouwd. Vanaf nu verhuurt Nebim ook in België de BE-Combi. Deze combinatie heeft een netto laadvermogen van ca. 2500 kg. en is te bereiden met het BE rijbewijs. Deze gekoelde combinatie wordt ingezet in België en heeft ook daar dezelfde voordelen als in Nederland.

https://nebim.eu/services/verhuur
Iveco Schouten

Almkerk

Wij hebben deze Iveco Daily trekker ombouw geleverd aan Iveco Schouten. De dubbele cabine zorgt voor extra zitplaatsen en uiteraard extra ruimte. Het trekgewicht van deze trekker is 8.500 kg en deze kan bereden worden met het C1 rijbewijs.

https://www.iveco-schouten.nl
Pon Volkswagen

Wij hebben wederom een Volkswagen Crafter 3500PLUS Systeem met laadbak mogen leveren aan Pon Volkswagen. De combinatie wordt bij de importeur ingezet als demonstratie voertuig en/of als voorraadwagen. Het laadvermogen van deze combinatie bedraagt circa 2700 kg en is te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.pondealer.nl/volkswagen
Padifood

Oss

Deze BE Combinatie hebben wij op adres afgeleverd bij Padifood in Oss. Dit is een BE-Combi 3500PLUS met een geïsoleerde laadbak. De combinatie heeft een netto laadvermogen van ca. 2.800 kg. De wagen is te berijden met een BE rijbewijs.

https://www.padifood.nl/
Solid Circle

Waalwijk

Aan de firma Solid Circle uit Waalwijk hebben wij deze IVECO Daily 3500PLUS geleverd. In deze combinatie zal tal van apparatuur vervoerd worden en daar is hij zeer geschikt voor. De bakwagen is te berijden met een BE rijbewijs en heeft een netto laadvermogen van ca. 2700 kg.

https://solidcircle.nl/
Van Mossel Volkswagen

Tilburg

Deze trekkerombouw hebben wij aan Van Mossel Tilburg geleverd. Deze trekker heeft een trekgewicht van ca. 5.700 kg. Deze trekkerombouw kan gecombineerd worden met een oplegger en is te berijden met een BE rijbewijs.

https://www.vanmossel.nl/
Hoogwerker Centrum Nederland

Groot-Ammers

Inmiddels het 5e IVECO Daily 3500PLUS Systeem die wij hebben geleverd aan Hoogwerker Centrum Nederland uit Groot-Ammers. Deze hoogwerker komt tot een hoogte van maar liefst 31 meter en heeft een zijwaarts bereik van 17 meter. De capaciteit voor de bak bedraagt 250 kg en dus goed voor zeker 2 volwassen mensen. Deze combinatie is tevens te berijden met een BE rijbewijs.

https://hoogwerkercentrum.nl/

BE-COMBI GROUP B.V.

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

BE-Combi Sales en Rental B.V.
KVK 30250984

BE-Combi Group B.V.
KVK 69156379

BE-Combi Engineering B.V.
KVK 53285255