Recent afgeleverd

Nebim verhuur

Weert

Voor Nebim verhuur uit Weert hebben we deze 3500PLUS Renault Master met een KBK laadbak opgebouwd. Het netto laadvermogen ligt op circa 2200kg en deze combi is te rijden met een BE rijbewijs. Er is reeds een 2de auto in opbouw zodat Nebim verhuur aan de toenemende vraag van BE Combi's met koeling kan voorzien.

www.nebim.eu/services/verhuur
Luchtenberg Carrosserie voor Profile Heerenveen

Uithuizen

In samenwerking met Luchtenberg Carrosserie, 2 zeer mooie rode Renault Masters met het BE-Combi 3500PLUS systeem geleverd aan Profile Heerenveen/Friese bandenservice. De Renault Master 3500PLUS bakwagen heeft circa 2600kg netto laadvermogen. Deze compacte vrachtauto is te rijden met een aanhanger-rijbewijs, rijbewijs BE.

www.carrosserieluchtenberg.nl
Iveco Schouten Almkerk voor gemeente Molenlanden

Almkerk

Voor de nieuwe Gemeente Molenlanden hebben we in deze Iveco Daily 3500PLUS met 3 zijdige kipper en 3,4Tons meter kraan afgeleverd. Deze combi is voor BE rijbewijs en heeft circa 2600kg netto laadvermogen. Het project is een samenwerking van BE-Combi, Iveco Schouten Almkerk en Van den Born Carrosserie.

www.iveco-schouten.nl
Mondial Movers Van Dijk

Boxmeer

Uniek verhuisconcept: BE combinatie rijdt voor, klant laadt de container in en deze container wordt uiteindelijk opgeslagen bij het verhuisbedrijf. Deze combi is recent geleverd aan Schouten Amsterdam voor Mondial van Dijk Verhuizingen. Op de oplegger kan een 20Ft. container geplaatst worden, welke dmv Twistlocks vastgezet wordt. De BE combinatie is te rijden met een BE rijbewijs van voor 2013, Na aftrek eigen gewicht 20Ft. container, maar liefst 2600kg netto laadvermogen

www.vandijkboxmeer.nl
Bluekens Truck en Bus voor Infra Koeriers

Roosendaal

In samenwerking Bluekens Renault, deze zeer mooie 3500PLUS bakwagen geleverd aan Infra Koeriers. Door de full colour reclame is het een echte eyecatcher geworden. De Renault 3500PLUS bakwagen heeft circa 2500kg netto laadvermogen en is voorzien van een laadbak met 1 kant zeil en laadklep. De bakwagen is te berijden met een BE rijbewijs.

www.bluekenstruckenbus.nl
H.S.B. HAAFTEN

Haaften

Een zeer mooie Iveco Daily 3500PLUS bakwagen geleverd aan onze eigen koffieleverancier HSB uit Haaften. In goede samenwerking Met Iveco Schouten en Tijmen Ploeg carrosserie. De Iveco heeft een BE-Combi 3500PLUS systeem en mag 2700kg netto lading meenemen en is te besturen met een BE rijbewijs. Voor goede koffie en speciale bakwagens bent u bij BE-Combi aan het goede adres!

www.hsb-haaften.nl
Autobedrijf Bosman B.V.

Oud-Beijerland

De Fiat Ducato is voorzien van een 3500PLUS systeem, deze heeft nu 2500kg netto laadvermogen en is te rijden met rijbewijs BE. Naast de open laadbak hebben we een 3 Tons meter kraan gemonteerd.

www.autobedrijfbosman.nl
Iveco Schouten NLS

Almkerk

Maar liefst 5x Iveco Daily 3500PLUS bakwagens gebouwd voor Iveco Schouten NLS, deze demo voertuigen zijn voorzien van een 510cm lange laadbak met laadklep en hebben maar liefst 2700kg laadvermogen en zijn te berijden met een BE rijbewijs. Alle 5 demo voertuigen zijn binnen 2 maanden na aflevering verkocht.

www.iveco-schouten.nl
Oving Zwolle voor BAM

Zwolle

De eerste Renault Master 3500PLUS met een Nido opbouw welke ingezet wordt bij onder andere strooiwerkzaamheden bij de hoogovens van Tata Steel in IJmuiden. De strooier wordt aangedreven door de achteras van de Renault Master. De auto is verder voorzien van LED flitsers voor en achter, LED werklampen, LED lichtbalk en een ruime gereedschapskist. Het netto laadvermogen is ruim 3000kg, te rijden met een BE rijbewijs en is voorzien van een 520cm lange laadbak welke gebouwd is door de firma Hartog Est uit Waardenburg.

www.oving.nl
RuhrGold Speciaal Pils

Rijsenhout

3 zeer mooie BE-Combi's mogen leveren aan RuhrGold Speciaal Pils, in goede samenwerking met Cor de Mooy B2B & Consultancy, Truckland Schiphol en Bunk Wagenbouw. 1x BE-Combi 3500PLUS met Pywood opbouw, 1x Koeloplegger, en 2x Iveco trekkers.

www.ruhrgold.com
Volvo Group Truck Center

Rotterdam

Samen met Volvo Group Truck Center Rotterdam hebben we deze voorraad Renault Master omgebouwd. Zodat ook de klanten die snellen willen schakelen, bedient kunnen worden.

https://www.volvogrouptruckcenter.nl/
QS Nederland B.V.

Wijchen

Inmiddels hebben wij in samenwerking met van den Born Carrosserie, alweer het 14e en 15e 3500PLUS systeem afgeleverd aan QS Nederland B.V.

https://www.qualityservices.nl/

BE-COMBI GROUP B.V.

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

BE-Combi Sales en Rental B.V.
KVK 30250984

BE-Combi Group B.V.
KVK 69156379

BE-Combi Engineering B.V.
KVK 53285255