Recent afgeleverd

De Kweker Levensmiddelen- en Horeca groothandel

Amsterdam

Deze twee mooie Iveco Daily's met het BE-combi 3500PLUS systeem, hebben wij in samenwerking met Burgers Carrosserie en IVECO Schouten Amsterdam geleverd aan De Kweker Levensmiddelengroothandel. Deze BE-Combinatie heeft door de korte wielbasis een zeer kleine draaicirkel en is daardoor de perfecte auto voor koeldistributie in de binnenstad. De auto is te bereiden met een BE rijbewijs en heeft maar liefst 2700kg netto laadvermogen.

https://dekweker.nl/
Carrosseriebouw Roelofsen Raalte B.V.

Raalte

In samenwerking met Carrosseriebouw Roelofsen hebben wij deze Renault Master met lagevloer-chassis en extra lange wielbasis mogen leveren. Deze luxe paardenwagen kunt u besturen met een B rijbewijs. Wij zijn erg trots op dit mooie eindresultaat.

https://www.roelofsen.eu/
Kärcher B.V.

Made

Een paar jaar geleden heeft Kärcher B.V. een jong gebruikte Renault Master BE trekker met nieuwe hydroknik dieplader bij ons gekocht, waar zij vele kilometers mee hebben kunnen rijden. Nu was het echter tijd voor een geheel nieuwe BE trekker. In samenwerking met Rüttchen Breda hebben wij deze mooie Mercedes- Benz BE trekker mogen leveren. Deze Sprinter is voorzien van een opmaat gemaakte RVS gereedschapskist, een camera systeem en zijskirts.

https://www.kaercher.com/nl/
Hessels Zink B.V.

Nijmegen

We hebben deze mooie Iveco Daily met het BE-Combi 3500 PLUS systeem, en een eigenbouw laadbak van KBK Carrosserie geleverd aan de firma Hessels Zink. Op advies van Allers bedrijfswagens is Dhr. Hessels bij BE-Combi terecht gekomen om een oplossing te vinden voor de reeds oude B rijbewijs bakwagen welke eigenlijk te weinig laadvermogen had. Deze laadbak is voorzien van 2 zijden schuifzeil en achterdeuren, hierdoor ontstaat een netto laadvermogen van maar liefst 2900kg op BE rijbewijs.

http://www.hesselszink.nl/
Lego Nederland B.V.

Dodewaard

Via Schouten Tiel hebben wij deze mooie Iveco Daily met laadbak om mogen bouwen. In eerste instantie was dit een bakwagen voor B rijbewijs met 600kg laadvermogen, dit bleek echter te weinig en daarom is deze daarna opgekeurd naar C rijbewijs voertuig met 2200kg laadvermogen. Helaas waren hier te weinig chauffeurs voor, maar gelukkig hadden wij de perfecte oplossing, 2500kg laadvermogen op rijbewijs BE icm het 3500PLUS systeem! Wij wensen Lego Nederland B.V. een flexibele inzet van het nieuwe voertuig toe.

https://www.lego.com/nl-nl/
De Bruin BV

Woerden

Onlangs hebben wij in samenwerking met Renault Trucks dealer Van Dijk deze schitterende complete Renault Master 165.35 Chassis cabine met 3500PLUS systeem mogen leveren aan de Bruin Sanitair groothandel in Montfoort en Woerden.

https://www.debruinbv.nl/
Albert Schweitzer ziekenhuis

Dordrecht

Via Bunk Carrosseriebouw hebben wij deze Volkswagen Crafter met 3500PLUS systeem mogen leveren aan het Albert Schweitzer ziekenhuis. de 2e Volkswagen komt er ondertussen ook aan. In het verleden hebben zij al een Renault met 3500 PLUS systeem aangeschaft.

https://www.asz.nl/
PH Plus Solution BV

Haps

in samenwerking met Carrosseriefabriek Veth Arnhem B.V. hebben wij deze mooie Ford Transit met 2500 PLUS systeem, mogen leveren aan PH Plus Solution BV. Zij hebben in het verleden al eerder meerdere PLUS systemen gekocht.

http://www.phplus.nl/
Kiwitz groep B.V.

Ulft

In samenwerking met autobedrijf Gendringen mogen wij deze mooie Iveco Daily trekkerombouw met zijskirts, leveren aan Kiwitz groep B.V. Doordat wij deze auto op voorraad hadden staan, heeft het totaal ongeveer twee weken geduurd voordat er mee gereden kan worden.

https://www.kiwitz.nl/
DS-events

Culemborg

Dit is een van de eerste Volkswagens met automaat en bijna alle mogelijke optie's. Deze speciale bak opbouw met gietvloer en verticale + horizontale combirails hebben wij in samenwerking met Carrosseriefabriek Willemsen B.V. mogen leveren aan DS-events. De auto zelf is geleverd door de Waal Autogroep Culemborg.

http://www.ds-events.nl/
Koninklijke BAM Groep / Royal BAM Group

Bunnik

Dit is het 2e 3500PLUS systeem wat wij mogen leveren aan de Koninklijke BAM Groep. de 3e auto is inmiddels al in bestelling. Deze Renault Master is voorzien van een laadbak met zijdeur en een 1000kg laadklep.

https://www.bam.com/
Havik Auto Opel

Alkmaar

Deze mooie Opel Movano mogen wij leveren aan Havik Auto. De trekker is mooi afgewerkt met side skirts in de kleur van het voertuig. Ook is deze Opel voorzien van een LED zwaailamp balk met 2 aparte LED werklampen

https://www.havikauto.nl/havik-auto

BE-COMBI GROUP B.V.

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

BE-Combi Sales en Rental B.V.
KVK 30250984

BE-Combi Group B.V.
KVK 69156379

BE-Combi Engineering B.V.
KVK 53285255