Recent afgeleverd

Veth Automotive

Duiven

Deze Peugeot Boxer met het BE-Combi 3500PLUS Systeem hebben wij aan Veth Automotive afgeleverd. Veth Automotive is een internationale speler voor het leveren van totaal concepten op gebied van het aanpassen en inrichten van bedrijfswagens en chassis aanpassingen. Deze combinatie is uitgerust met een laadklep, een zijdeur en combirails. Deze bakwagen is te berijden met het BE rijbewijs en heeft een netto laadvermogen van ca. 2.800 kg.

https://www.vethautomotive.com/
Truckland

Schiphol

Deze Iveco Daily trekker met dakspoiler hebben wij aan Truckland Schiphol mogen afleveren. Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelauto, truck of gehele wagenpark. Deze trekker is te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.truckland.nl/
Bas Trucks

Veghel

Deze 2 Mercedes-Benz Sprinters met het BE-Combi 3500PLUS Systeem en een laadbak hebben wij aan Bas Trucks uit Veghel mogen afleveren. Sinds jaar en dag is BAS Trucks dé specialist op het gebied van gebruikte trekkers, bakwagens, opleggers, bedrijfswagens, bouwmachines, personen auto's en aanhangwagens. De combinaties hebben beiden een laadvermogen van ca. 2.700 kg en zijn uitgevoerd met een laadklep, combirails en een zijdeur.

https://www.bastrucks.com/
Pouw Volkswagen

Deventer

Deze Volkswagen Crafter trekker hebben wij aan Pouw Volkswagen uit Deventer geleverd. Pouw is het bekende gezicht van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. De trekker is uitgerust met een Tilbox gereedschapskist. Op deze trekker mag gereden worden wanneer u over een BE rijbewijs beschikt.

https://www.pouw.nl/
MS de Vries

Heerenveen

Aan MS de Vries uit Heerenveen hebben wij deze Renault Master Red Edition met het 3500PLUS Systeem afgeleverd. MS de Vries is officieel dealer van zowel Volvo Trucks als Renault Trucks. U kunt bij hen terecht voor de aanschaf van een nieuwe truck en onderhoud en reparatie aan uw truck. Deze combinatie heeft een laadvermogen van ca. 2.700 kg en is voorzien van een 1.000 kg laadklep en een zijdeur. Uiteraard is de combinatie te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.dealer.volvotrucks.nl/de-vries/home.html
Wensink

Arnhem

Deze Mercedes-Benz Sprinter met het BE-Combi 3500PLUS Systeem hebben wij afgeleverd aan Wensink uit Arnhem. Wensink zorgt ervoor dat u zorgeloos onderweg bent van A naar B. De laadbak is uitgevoerd met een laadklep met 1.000 kg hefvermogen, een zijdeur met doorlopende bindrails op 2 hoogten. Het laadvermogen van deze combinatie is ca. 2.600 kg en te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.wensink.nl/
Stralendgroen

Westerbroek

Deze Renault Master Red Edition met het 3500PLUS Systeem hebben wij afgeleverd aan Stralendgroen uit Westerbroek. Stralendgroen biedt complete doe het zelf sets voor zonnepanelen en zonneboilers aan. De combinatie heeft een laadvermogen van ca. 2.700 kg. en is voorzien van een laadklep met 1.000 kg hefvermogen, combirails én een zijdeur. Uiteraard is deze combinatie te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.stralendgroen.nl/
Ames Autobedrijf

Dordrecht

In samenwerking met Bunk Carrosserie- en wagenbouw hebben wij deze Volkswagen Crafter met het BE-Combi 3500PLUS Systeem geleverd aan Ames Autobedrijf uit Dordrecht. Ames is een officiële merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens in Dordrecht en omstreken. Het laadvermogen van deze combinatie is ca. 2.600 kg en de laadbak is uitgevoerd met een Dhollandia laadklep met 1.000 kg hefvermogen. Uiteraard is deze combinatie te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.ames.nl/
Garage Leijenaar

Bathmen

Een Renault Master met het BE-Combi 3500PLUS Systeem voor Garage Leijenaar is kort geleden afgeleverd. Garagebedrijf Leijenaar heeft sinds 1963 het dealerschap van Renault. Van een kleine dorpsgarage is het bedrijf gegroeid naar een bloeiende onderneming dat service, vakmanschap en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. De laadbak van deze combinatie is uitgevoerd met een Dhollandia laadklep met een hefvermogen van 1.000 kg en een zijdeur. Tevens is hij voorzien van combirails.

https://www.leijenaar.info
Karhoff Carrosserieën

Purmerend

Deze Mercedes Benz Sprinter met het 3500PLUS Systeem hebben wij aan Karhof Carrosserieën uit Purmerend afgeleverd. Karhof ontwikkelt, bouwt, spuit en herstelt laadbakken. De combinatie wordt ingezet bij de gemeente Amsterdam. De laadbak is voorzien van een Dhollandia laadklep met 1.000 kg hefvermogen en een zijdeur rechtsachter. Uiteraard is dit voertuig te berijden met het BE rijbewijs

https://www.karhof.nl/
Plan Effect

Geldermalsen

Deze Iveco Daily trekker-oplegger combinatie hebben wij aan Plan Effect uit Geldermalsen afgeleverd. Plan Effect creëert met hoogwaardige ontwerpen en karaktervolle uitstralingen nieuwe ruimtes in de meest uiteenlopende interieurs. De oplegger is aan beide zijden voorzien van een schuifzeil constructie en hierdoor ideaal voor het in- en uitladen van systeemwanden. De combinatie is te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.planeffect.nl/
Volvo Group Truck Center

Berkel & Rodenrijs

Deze mooie zwarte combinatie hebben wij aan Volvo Group Truck Center uit Berkel & Rodenrijs afgeleverd. Deze Renault Master Red Edition is uitgevoerd met het BE-Combi 3500PLUS Systeem waardoor de combinatie een laadvermogen heeft van 2.600 kg. De laadbak is voorzien van een zijdeur en een laadklep van Dhollandia met 1.000 kg hefvermogen. Uiteraard is deze combinatie te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.volvogrouptruckcenter.nl/

BE-COMBI GROUP B.V.

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

BE-Combi Sales en Rental B.V.
KVK 30250984

BE-Combi Group B.V.
KVK 69156379

BE-Combi Engineering B.V.
KVK 53285255