Recent afgeleverd

Van Mossel Car Solutions

Tilburg

Deze trekker-oplegger combinatie hebben wij aan Van Mossel Car Solutions afgeleverd. Van Mossel Car Solutions heeft voor u een uitgebreid producten- en dienstenpakket met onder andere bedrijfswageninrichting, belettering, wrapping, carrosseriebouw, laadkleppen, laadkranen en truckschadeherstel. De oplegger heeft een inwendige lengte van 7.800 mm, breedte van 2.270 mm tussen de ladingrails en een hoogte van 2.300 mm. Tevens beschikt de oplegger over een laadklep met een hefvermogen van 750 kg.

https://www.vanmossel.nl/car-solutions/
Kluster Interieurbouw

Purmerend

Deze Iveco Daily 3500PLUS Systeem is afgeleverd aan Kluster Interieurbouw uit Purmerend. Kluster ontwerpt, werkt uit en vervaardigt allerhande onderdelen in interieur voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. De laadbak is voorzien van een lading vastzet systeem dat bestaat uit een combirail aan beide zijden en 2 rails in zowel het dak als de vloer. De combinatie heeft een laadvermogen van ca. 2.700 kg en is te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.kluster.nl/
IHG Roestvaststaal

Oude-Tonge

Deze MAN TGE 3500PLUS Systeem met laadbak hebben wij afgeleverd aan IHG Roestvaststaal uit Oude-Tonge. Bij IHG staat een team van deskundige medewerkers voor u klaar om uw wensen te vertalen naar de perfecte RVS maatwerkoplossing. De laadbak is voorzien van 3 keer combirails aan beide kanten en aan de achterkant bevindt zich een camera voor het achteruit rijden. De combinatie is te berijden met het BE rijbewijs.

http://www.ihg-roestvaststaal.nl/
Handelsonderneming Van Bijnen

Vlijmen

Deze Iveco Daily met het 3500PLUS Systeem hebben wij mogen afleveren aan Handelsonderneming Van Bijnen. De Iveco Daily is voorzien van een 8-traps automaat, Climate control, Navigatie en veel meer. De laadbak heeft een lengte van 5.200 mm. inwendig, is 2.100 mm. breed en 2.270 mm. hoog. De combinatie is te berijden met het BE rijbewijs en heeft een netto laadvermogen van ca. 2600 kg.

Paashuis Bedrijfswagens

Doetinchem

De eerste "nieuwe" Renault Master met het 3500PLUS Systeem hebben wij afgeleverd aan Paashuis Bedrijfswagens. De Renault Master heeft een facelift gekregen waardoor hij een nieuwe stoere uitstraling heeft. Paashuis Bedrijfswagens is is dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks voor Oost-Gelderland. Deze combinatie heeft een netto laadvermogen van ca. 2700 kg en is te berijden met het BE rijbewijs.

https://paashuis-trucks.nl/
Contrade BV

Nieuwe Wetering

Dit 3500PLUS Systeem met open laadbak en autokraan hebben wij mogen leveren aan ConTrade BV. ConTrade is de specialist op het gebied van levering en inname van alle soorten, maten en gebruikte afvalcontainers. De laadbak heeft een lengte van ca. 4.000 mm. en de combinatie is te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.contrade.nl/nl/home/
Karhof/Compaan

Assen

In opdracht van de carrosseriebouwer Karhof/Compaan hebben wij deze combinatie afgeleverd aan Ten Kate flowers & decorations uit Deventer. Ten Kate verzorgt al jarenlang de aankleding van jaarlijks terugkerende evenementen als Art Basel, TopShelf Open, PAN Amsterdam, Miljonairsfair, Eurotop, KLM Open etc. De combinatie heeft een netto laadvermogen van ca. 2.600 kg en is uitgerust met een laadklep en zijdeur. Voor het berijden van deze combinatie volstaat het BE rijbewijs.

https://www.karhof.nl/
Pouw Volkswagen

Deventer

Aan dealer Pouw Volkswagen hebben wij deze rode trekker afgeleverd. De trekker is voorzien van een maatwerk gereedschapskist van de firma Tilbox. Pouw Deventer is officieel merkdealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. De trekker is uitgerust met werklampen op de cabine en heeft een trekgewicht van ca. 5500 kg.

https://www.pouw.nl/vestigingen/pouw-deventer
Pouw Volkswagen

Deventer

Aan dealer Pouw Volkswagen hebben wij deze rode trekker afgeleverd. De trekker wordt uiteindelijk ingezet bij Loxam. Pouw Deventer is officieel merkdealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. De trekker is uitgerust met werklampen op de cabine en heeft een trekgewicht van ca. 5500 kg.

https://www.pouw.nl/vestigingen/pouw-deventer
ASAAA Consolidators

Amsterdam

Deze Iveco Daily 3500PLUS Systeem met laadbak met schuifzeil hebben wij aan ASAAA Consolidators afgeleverd. ASAAA Consolidators is een eigen vervoerder die met deze combinatie ook transportopdrachten gaat ontplooien. De laadbak is uitgerust met een schuifzeil aan 1 zijde, een zijdeur en een laadklep met een hefvermogen van 1000 kg. Het netto laadvermogen van deze combinatie is ca. 2800 kg. Deze combinatie is te berijden met een BE rijbewijs.

http://www.bunk.nl/
MCM Liessel

Liessel

Deze combinatie met schuifzeil aan een zijde hebben wij aan MCM Liessel afgeleverd. MCM is een gerenommeerde producent op het gebied van metaalproducten die zowel verspaning als constructie onder een dak huisvest. Deze Iveco Daily 3500PLUS Systeem heeft een laadbak met een lengte van 5200 mm. en is uitgerust met aan 1 zijde schuifzeil, een laadklep en een zijdeur. De totale beladen combinatie heeft een maximaal totaalgewicht van 7.000 kg en is te berijden met een BE rijbewijs.

https://www.mcmliessel.nl/
De Graaf Logistics

Oosterhout

Aan De Graaf Logistics hebben wij deze mooie groene combinatie afgeleverd. De Graaf Logistics is sinds 1920 onderweg naar bestemmingen door heel Europa. Doelmatig, snel en toegewijd. Deze Crafter met 3500PLUS Systeem is de eerste BE-Combi voor De Graaf Logistics. De baklengte bedraagt ca. 5400 mm. en de bak is uitgerust met een laadklep en een zijdeur. Voor het berijden van deze combinatie volstaat een BE rijbewijs.

https://www.degraaflogistics.nl/nl

BE-COMBI GROUP B.V.

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

BE-Combi Sales en Rental B.V.
KVK 30250984

BE-Combi Group B.V.
KVK 69156379

BE-Combi Engineering B.V.
KVK 53285255