Recent afgeleverd

Iveco Schouten NLS

Almkerk

Maar liefst 5x Iveco Daily 3500PLUS bakwagens gebouwd voor Iveco Schouten NLS, deze demo voertuigen zijn voorzien van een 510cm lange laadbak met laadklep en hebben maar liefst 2700kg laadvermogen en zijn te berijden met een BE rijbewijs. Alle 5 demo voertuigen zijn binnen 2 maanden na aflevering verkocht.

www.iveco-schouten.nl
Autobedrijf Bosman B.V.

Oud-Beijerland

De Fiat Ducato is voorzien van een 3500PLUS systeem, deze heeft nu 2500kg netto laadvermogen en is te rijden met rijbewijs BE. Naast de open laadbak hebben we een 3 Tons meter kraan gemonteerd.

www.autobedrijfbosman.nl
RuhrGold Speciaal Pils

Rijsenhout

3 zeer mooie BE-Combi's mogen leveren aan RuhrGold Speciaal Pils, in goede samenwerking met Cor de Mooy B2B & Consultancy, Truckland Schiphol en Bunk Wagenbouw. 1x BE-Combi 3500PLUS met Pywood opbouw, 1x Koeloplegger, en 2x Iveco trekkers.

www.ruhrgold.com
Oving Zwolle voor BAM

Zwolle

De eerste Renault Master 3500PLUS met een Nido opbouw welke ingezet wordt bij onder andere strooiwerkzaamheden bij de hoogovens van Tata Steel in IJmuiden. De strooier wordt aangedreven door de achteras van de Renault Master. De auto is verder voorzien van LED flitsers voor en achter, LED werklampen, LED lichtbalk en een ruime gereedschapskist. Het netto laadvermogen is ruim 3000kg, te rijden met een BE rijbewijs en is voorzien van een 520cm lange laadbak welke gebouwd is door de firma Hartog Est uit Waardenburg.

www.oving.nl
Volvo Group Truck Center

Rotterdam

Samen met Volvo Group Truck Center Rotterdam hebben we deze voorraad Renault Master omgebouwd. Zodat ook de klanten die snellen willen schakelen, bedient kunnen worden.

https://www.volvogrouptruckcenter.nl/
QS Nederland B.V.

Wijchen

Inmiddels hebben wij in samenwerking met van den Born Carrosserie, alweer het 14e en 15e 3500PLUS systeem afgeleverd aan QS Nederland B.V.

https://www.qualityservices.nl/
Eekels Pompen

Barendrecht

Samen met Auto Indumij hebben wij deze mooie Renault BE trekker en een nieuwe dieplader mogen leveren aan de firma Eekels pompen uit Barendrecht. De Renault is voorzien van vele opties waaronder sideskirts, LED zwaailampbalk met 2 aparte LED werklampen, op maat gemaakt RVS kist achter de cabine en een trekhaak met kogelkoppeling. De oplegger heeft voldoende ronggaten in de bodem zitten waar de bijgeleverde rongen ingezet kunnen worden. Daarnaast is de oplegger voorzien van een rongenrek, LED achteruitrijlampen en een gereedschapskist aan de zijkant. Aan de achterzijde is een U profiel gemaakt waar losse rijbanen in gelegd kunnen worden. Wij wensen de firma Eekels pompen veel geluk met de nieuwe BE combinatie.

https://eekels.eu/
Van Mossel Car Solutions

Tilburg

Voor Van Mossel Car Solutions hebben wij deze twee mooie Ford Transits omgebouwd naar een BE trekker. De trekkers gaan lopen bij Kringloopwinkel RataPlan en bij Schroeder Kringloop. De trekkers zijn met mooie opties uitgevoerd zoals sideskirts, dakspoiler en sidefenders in kleur van de auto.

https://www.vanmossel.nl/car-solutions/
RailMotive BV

Vuren

Een BE-combi 3500PLUS systeem welke zowel op de weg als op het spoor kan rijden, blijft bijzonder! BE rijbewijs en circa 2000kg laadvermogen. Geheel in eigen huis ontwikkeld door ons dochterbedrijf Railmotive en te leveren aan Volkerrail. Dit is het 2de voertuig voor deze klant en de 3e is reeds in opbouw.

http://www.railmotive.eu/
Nebim Verhuur

Weert

Alweer de 4de BE-Combi 3500PLUS ombouw voor Nebim Verhuur. Deze keer hebben we een laadbak met 1 zijde schuifzeil met het 3500PLUS systeem meegeleverd. Met deze optie kunnen ook klanten met moeilijkere handteerbare materialen en langere lengtes voorzien worden.

https://nebim.eu/services/lease
De Kweker Levensmiddelen- en Horeca groothandel

Amsterdam

Deze twee mooie Iveco Daily's met het BE-combi 3500PLUS systeem, hebben wij in samenwerking met Burgers Carrosserie en IVECO Schouten Amsterdam geleverd aan De Kweker Levensmiddelengroothandel. Deze BE-Combinatie heeft door de korte wielbasis een zeer kleine draaicirkel en is daardoor de perfecte auto voor koeldistributie in de binnenstad. De auto is te bereiden met een BE rijbewijs en heeft maar liefst 2700kg netto laadvermogen.

https://dekweker.nl/
Kärcher B.V.

Made

Een paar jaar geleden heeft Kärcher B.V. een jong gebruikte Renault Master BE trekker met nieuwe hydroknik dieplader bij ons gekocht, waar zij vele kilometers mee hebben kunnen rijden. Nu was het echter tijd voor een geheel nieuwe BE trekker. In samenwerking met Rüttchen Breda hebben wij deze mooie Mercedes- Benz BE trekker mogen leveren. Deze Sprinter is voorzien van een opmaat gemaakte RVS gereedschapskist, een camera systeem en zijskirts.

https://www.kaercher.com/nl/

BE-COMBI GROUP B.V.

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

BE-Combi Sales en Rental B.V.
KVK 30250984

BE-Combi Group B.V.
KVK 69156379

BE-Combi Engineering B.V.
KVK 53285255