Recent afgeleverd

Plan Effect

Geldermalsen

Deze Iveco Daily trekker-oplegger combinatie hebben wij aan Plan Effect uit Geldermalsen afgeleverd. Plan Effect creëert met hoogwaardige ontwerpen en karaktervolle uitstralingen nieuwe ruimtes in de meest uiteenlopende interieurs. De oplegger is aan beide zijden voorzien van een schuifzeil constructie en hierdoor ideaal voor het in- en uitladen van systeemwanden. De combinatie is te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.planeffect.nl/
Volvo Group Truck Center

Berkel & Rodenrijs

Deze mooie zwarte combinatie hebben wij aan Volvo Group Truck Center uit Berkel & Rodenrijs afgeleverd. Deze Renault Master Red Edition is uitgevoerd met het BE-Combi 3500PLUS Systeem waardoor de combinatie een laadvermogen heeft van 2.600 kg. De laadbak is voorzien van een zijdeur en een laadklep van Dhollandia met 1.000 kg hefvermogen. Uiteraard is deze combinatie te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.volvogrouptruckcenter.nl/
Herwers Groep

Hengelo

Deze Renault Master trekker hebben wij afgeleverd aan de Herwers Groep uit Hengelo. De Herwers Groep is een dealerorganisatie in Oost Nederland die op duurzame wijze het beste en breedste pakket wil bieden op het gebied van mobiliteit. De trekker heeft een trekgewicht van ca. 5.700 kg.

https://www.herwers.nl/
Automotions Mercedes-Benz

Roosendaal

Deze Mercedes-Benz Sprinter met het 3500PLUS Systeem hebben wij aan Automotions Mercedes-Benz afgeleverd. Automotions is een toonaangevende mobiliteitsgroep met 8 vestigingen met hun focus op kwaliteit en professionaliteit tegen een concurrerende prijs! Deze geïsoleerde laadbak heeft een lengte van 5.800 mm en is uitgevoerd met een Dhollandia laadklep met 1.000 kg hefvermogen. Uiteraard is deze combinatie te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.automotions.nl/
Autobedrijf Schaap

Beesd

Deze mooie grijze Iveco Daily trekker hebben wij aan Autobedrijf Schaap geleverd. Autobedrijf Schaap is een klein, pittig autobedrijf, met een persoonlijke aanpak. De Iveco Daily wordt ingezet als autotranssporter en heeft een trekgewicht van ca. 6.500 kg.

https://www.schaap-beesd.nl/
Van Mossel Car Solutions

Tilburg

Deze trekker-oplegger combinatie hebben wij aan Van Mossel Car Solutions afgeleverd. Van Mossel Car Solutions heeft voor u een uitgebreid producten- en dienstenpakket met onder andere bedrijfswageninrichting, belettering, wrapping, carrosseriebouw, laadkleppen, laadkranen en truckschadeherstel. De oplegger heeft een inwendige lengte van 7.800 mm, breedte van 2.270 mm tussen de ladingrails en een hoogte van 2.300 mm. Tevens beschikt de oplegger over een laadklep met een hefvermogen van 750 kg.

https://www.vanmossel.nl/car-solutions/
Kluster Interieurbouw

Purmerend

Deze Iveco Daily 3500PLUS Systeem is afgeleverd aan Kluster Interieurbouw uit Purmerend. Kluster ontwerpt, werkt uit en vervaardigt allerhande onderdelen in interieur voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. De laadbak is voorzien van een lading vastzet systeem dat bestaat uit een combirail aan beide zijden en 2 rails in zowel het dak als de vloer. De combinatie heeft een laadvermogen van ca. 2.700 kg en is te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.kluster.nl/
IHG Roestvaststaal

Oude-Tonge

Deze MAN TGE 3500PLUS Systeem met laadbak hebben wij afgeleverd aan IHG Roestvaststaal uit Oude-Tonge. Bij IHG staat een team van deskundige medewerkers voor u klaar om uw wensen te vertalen naar de perfecte RVS maatwerkoplossing. De laadbak is voorzien van 3 keer combirails aan beide kanten en aan de achterkant bevindt zich een camera voor het achteruit rijden. De combinatie is te berijden met het BE rijbewijs.

http://www.ihg-roestvaststaal.nl/
Handelsonderneming Van Bijnen

Vlijmen

Deze Iveco Daily met het 3500PLUS Systeem hebben wij mogen afleveren aan Handelsonderneming Van Bijnen. De Iveco Daily is voorzien van een 8-traps automaat, Climate control, Navigatie en veel meer. De laadbak heeft een lengte van 5.200 mm. inwendig, is 2.100 mm. breed en 2.270 mm. hoog. De combinatie is te berijden met het BE rijbewijs en heeft een netto laadvermogen van ca. 2600 kg.

Paashuis Bedrijfswagens

Doetinchem

De eerste "nieuwe" Renault Master met het 3500PLUS Systeem hebben wij afgeleverd aan Paashuis Bedrijfswagens. De Renault Master heeft een facelift gekregen waardoor hij een nieuwe stoere uitstraling heeft. Paashuis Bedrijfswagens is is dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks voor Oost-Gelderland. Deze combinatie heeft een netto laadvermogen van ca. 2700 kg en is te berijden met het BE rijbewijs.

https://paashuis-trucks.nl/
Contrade BV

Nieuwe Wetering

Dit 3500PLUS Systeem met open laadbak en autokraan hebben wij mogen leveren aan ConTrade BV. ConTrade is de specialist op het gebied van levering en inname van alle soorten, maten en gebruikte afvalcontainers. De laadbak heeft een lengte van ca. 4.000 mm. en de combinatie is te berijden met het BE rijbewijs.

https://www.contrade.nl/nl/home/
Karhof/Compaan

Assen

In opdracht van de carrosseriebouwer Karhof/Compaan hebben wij deze combinatie afgeleverd aan Ten Kate flowers & decorations uit Deventer. Ten Kate verzorgt al jarenlang de aankleding van jaarlijks terugkerende evenementen als Art Basel, TopShelf Open, PAN Amsterdam, Miljonairsfair, Eurotop, KLM Open etc. De combinatie heeft een netto laadvermogen van ca. 2.600 kg en is uitgerust met een laadklep en zijdeur. Voor het berijden van deze combinatie volstaat het BE rijbewijs.

https://www.karhof.nl/

BE-COMBI GROUP B.V.

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

BE-Combi Sales en Rental B.V.
KVK 30250984

BE-Combi Group B.V.
KVK 69156379

BE-Combi Engineering B.V.
KVK 53285255