BE-Combi PLUS-systemen

BE-Combi PLUS-systemen
  • Als bakwagen of met open laadbak
  • Netto laadvermogen van 2.500 tot 3.000 kilo
  • Rijdt als een standaard 3,5 tons bakwagen
  • BE-Combi PLUS-systeem over te bouwen (mits hetzelfde voertuig)

Neem contact op


Transportoplossingen voor BE-combinaties

Om het maximale brutogewicht van een lichte bakwagen te verdubbelen van 3.500 naar 7.000 kilo hebben wij de BE-Combi Plussysteem ontwikkeld. We maken hierbij gebruik van het principe dat het met een BE-rijbewijs is toegestaan om met een oplegger gewicht over te dragen op het trekkende voertuig. Het resultaat, een zogenaamde kortgekoppelde trekker-opleggercombinatie, heeft het uiterlijk en rijgedrag van een gewone 3,5 tons-bakwagen. Het BE-Combi Plussysteem biedt echter veel meer laadvermogen en -volume. Voor het besturen ervan volstaat een BE-rijbewijs!

         

Totaalgewicht 7.000 kilo

De open of gesloten laadbak wordt niet rechtstreeks op de chassis-cabine gemonteerd maar op een op maat gemaakt opleggerchassis. De chassis-cabine wordt voorzien van een koppelschotel, waar de éénassige oplegger op wordt vastgezet. Doordat deze oplegger, net als het trekkend voertuig, een wettelijk GVW heeft van 3.500 kilo heeft, komt het combinatiegewicht op 7.000 kilo.

      

Laadvermogen van 2.500 tot 3.000 kilo

Voor het 2500PLUS en 3500PLUS-systeem gelden laadvermogens van 2.500 tot 3.000 kilo, afhankelijk van merk en type voertuig. Het systeem maakt baklengtes mogelijk tot wel 5,5 meter. Het BE-Combi PLUS-systeem zijn te realiseren op alle bekende bedrijfswagenmerken.

Specificaties en prijzen

BE-Combi is merkonafhankelijk en realiseert maximaal laadvermogen voor de onderstaande merken. Download de specificaties per merk of neem contact met ons op.

Neem contact op