nieuws

BE-Combi officieel Mercedes-Benz VANpartner

Met trots delen wij mede dat BE-Combi officieel erkend is als Mercedes-Benz VANpartner. BE-Combi voldoet hiermee aan de eisen op het gebied van kwaliteit, techniek, technologie en after-sales service die Mercedes-Benz Vans stelt aan carrosseriebouwers op het gebied van individuele voertuig conversies.

MAN TGE Demonstratie voertuig voor MAN Truck & Bus SE

Deze week heeft BE-Combi een MAN TGE BE-Combinatie afgeleverd aan het hoofdkantoor van MAN Truck & Bus in München. Na de vele positieve reacties van klanten en verkoopmedewerkers op het Trucknology Festival deze zomer heeft de afdeling Product Marketing Van (SVP) besloten om in samenwerking met BE-Combi Systems een demonstratievoertuig te bouwen.

MAN TGE Demovoertuigen op weg naar Oostenrijk

Deze zomer heeft BE-Combi International de eerste contacten gelegd met MAN Truck & Bus Vertrieb in Oostenrijk. De lokale organisatie was zeer enthousiast over het BE-Combi concept dat zij hadden gezien op het Internationale Sales Event van MAN in Valencia Spanje.

BE-Combi versterkt zijn positie in Duitsland

BE-Combi, gespecialiseerd in het vergroten van het laadvolume en de laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens, heeft zijn positie op de Duitse markt versterkt met de oprichting van BE-Combi Deutschland GmbH. Hierdoor wordt de distributie van het innovatieve 3500Plus Systeem in Duitsland makkelijker en efficiënter.

BE-Combi ISO 9001 gecertificeerd

We zijn verheugd om aan te kondigen dat BE-Combi succesvol heeft voldaan aan de strenge normen van ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement. Deze certificering, uitgevoerd door TÜV NORD Nederland, onderstreept onze voortdurende inzet voor klanttevredenheid, continue verbetering en naleving van kwaliteitsnormen.

Eerste BE-Combi’s 3500PLUS Systeem voor Autohopper

Autohopper breidt zijn verhuurvloot uit met voertuigen die zijn voorzien van het BE-Combi 3500PLUS Systeem en laadbak. De voertuigverhuurder koos voor het BE-Combi 3500PLUS Systeem vanwege het hoge netto laadvermogen van 2700 kilo en omdat een BE rijbewijs voldoende is om ermee te mogen rijden

Völcker + Peters GmbH heeft hun eerste BE-Combi 3500PLUS Combinatie opgebouwd

Onze Duitse distributeur Völcker + Peters GmbH heeft hun eerste BE-Combi 3500PLUS Combinatie opgebouwd. Deze combinatie zal dienen als demovoertuig om de grote groep potentiële klanten in Duitsland kennis te laten maken met het 3500PLUS Systeem.

BE-Combi in RTL Transportwereld!

BE-Combi speelde op 25 september een hoofdrol in RTL Transportwereld. In een item over BE-Combi kwamen verschillende onderwerpen aan bod. Uitzending gemist? Bekijk het item hier terug.

BE-Combi Systems op IAA Transportation in Hannover

De mogelijkheden van ons 3500PLUS Systeem en het nieuwe IBS-remsysteem. Deze innovaties laat BE-Combi van 20-25 september zien op de IAA Transportation in Hannover. Bezoekers kunnen bij onze stand kennismaken met onze innovatieve oplossingen die het laadvermogen en de laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens vergroten.

Eerste BE-Combinatie gebouwd met Völcker & Peters GmbH

Enige tijd geleden heeft BE-Combi International de Distributor Overeenkomst met Völcker & Peters in Leer Duitsland ondertekend. Een ambitieuze nieuwe dealer die er geen gras over laat groeien. Ondanks lange levertijden hebben zij toch een nieuw voertuig weten te krijgen wat ingezet wordt als demovoertuig in Noord Duitsland.

Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube