Nieuws

Bidfood kiest BE-Combi 3500PLUS Systeem

Een primeur voor Bidfood: het foodservicebedrijf heeft twee Mercedes-Benz Sprinters met het BE-Combi 3500PLUS Systeem aan de vloot toegevoegd.

Nieuwe distributeur voor Baltische staten en Finland

BE-Combi International heeft een nieuwe Distributor aangesteld voor de Baltische staten (Estland, Letland, Litouwen) en Finland.

Eerste BE-Combi 3500PLUS met afzetsysteem

In samenwerking met Jacques Smit van Iveco Schouten in Amsterdam heeft BE-Combi de eerste Iveco Daily BE-combinatie met Hiab afzetsysteem gebouwd voor IMMO Materieel B.V.

Nieuwe Distributor Scandinavië voor BE-Combi

Specialkarosser AB (SKAB) is vanaf juli dit jaar de nieuwe partner van BE-Combi International voor de Scandinavische markt. SKAB is de grootste carrosseriebouwer in Scandinavië. De aanstelling van SKAB als Distributor voor Scandinavië past perfect in de groeistrategie van BE-Combi.

Vijftien BE-Combi 3500PLUS Systemen voor Zweedse bakkerij Pågen

BE-Combi bereikt opnieuw een mijlpaal. Pågen, de grootste bakkerij van Zweden, heeft vijftien BE-Combi 3500PLUS Systemen besteld. Voor het eerst levert BE-Combi een dergelijk groot aantal aan het buitenland.

Europese typegoedkeuring voor BE-Combi PLUS-oplegger

BE-Combi Group heeft de Europese typegoedkeuring voor de BE-Combi PLUS-oplegger gekregen. Deze oplegger, die onderdeel is van het BE-Combi PLUS-systeem, kan nu zonder problemen ook in het buitenland worden geregistreerd en gekentekend.

Podcast Plankgas

Luister nu naar onze podcast van Plankgas.

Eerste MAN TGE 3500PLUS een feit

Thieu van Dorst Bedrijfswagens heeft als eerste dealergroep in Nederland de MAN TGE laten opbouwen met het BE-Combi PLUS Systeem.

Mercedes-Benz VanPartner

BE-Combi is uitgenodigd om toe te treden tot een select gezelschap dat zich Mercedes-Benz VanPartner mag noemen.

Volle bak bij Nebim Verhuur

Voor vervangend vervoer of transportpieken heeft Nebim Verhuur een grote voorraad trekkers en bakwagens. Nieuw in het aanbod zijn drie nieuwe Renault Masters, opgebouwd met het 3500PLUS Systeem.