nieuws

BE-Combi PLUS Systemen op weg naar Estland.

Vandaag geladen in Vuren, de eerste BE-Combi 3500PLUS uit een serie van 4 stuks voor onze Distributeur Tarfurgo ÖU in Tartu, Estland.

Volkswagen Crafters met BE-Combi 3500PLUS Systeem voor Leen Bakker

Leen Bakker heeft tien Volkswagen Crafters met het BE-Combi 3500PLUS Systeem in gebruik genomen voor het bezorgen van meubels.

Eerste Europese typegoedkeuringen voor BE-Combi

BE-Combi ontving afgelopen week van de RDW de eerste twee officiële Europese typegoedkeuringen voor de Renault Master en de Iveco Daily als BE-Combinatie.

Nieuwe distributeur in Polen

BE-Combi International heeft per 1 maart 2020 een nieuwe distributeur aangesteld in Polen: Grupa Germaz.

Pon Volkswagen Bedrijfswagens op bezoek bij BE-Combi Systems

Met deze video wil Volkswagen Bedrijfswagens haar dealers een kijkje achter de schermen geven bij de opbouw partners van het merk.

Bidfood kiest BE-Combi 3500PLUS Systeem

Een primeur voor Bidfood: het foodservicebedrijf heeft twee Mercedes-Benz Sprinters met het BE-Combi 3500PLUS Systeem aan de vloot toegevoegd.

Eerste BE-Combi 3500PLUS met afzetsysteem

In samenwerking met Jacques Smit van Iveco Schouten in Amsterdam heeft BE-Combi de eerste Iveco Daily BE-combinatie met Hiab afzetsysteem gebouwd voor IMMO Materieel B.V.

Nieuwe distributeur voor Baltische Staten en Finland

BE-Combi International heeft een nieuwe Distributor aangesteld voor de Baltische staten (Estland, Letland, Litouwen) en Finland.

Nieuwe Distributor Scandinavië voor BE-Combi

Specialkarosser AB (SKAB) is vanaf juli dit jaar de nieuwe partner van BE-Combi International voor de Scandinavische markt. SKAB is de grootste carrosseriebouwer in Scandinavië. De aanstelling van SKAB als Distributor voor Scandinavië past perfect in de groeistrategie van BE-Combi.

Vijftien BE-Combi 3500PLUS Systemen voor Zweedse bakkerij Pågen

BE-Combi bereikt opnieuw een mijlpaal. Pågen, de grootste bakkerij van Zweden, heeft vijftien BE-Combi 3500PLUS Systemen besteld. Voor het eerst levert BE-Combi een dergelijk groot aantal aan het buitenland.