nieuws

Eerste BE-Combi’s 3500PLUS Systeem voor Autohopper

Autohopper breidt zijn verhuurvloot uit met voertuigen die zijn voorzien van het BE-Combi 3500PLUS Systeem en laadbak. De voertuigverhuurder koos voor het BE-Combi 3500PLUS Systeem vanwege het hoge netto laadvermogen van 2700 kilo en omdat een BE rijbewijs voldoende is om ermee te mogen rijden

Völcker + Peters GmbH heeft hun eerste BE-Combi 3500PLUS Combinatie opgebouwd

Onze Duitse distributeur Völcker + Peters GmbH heeft hun eerste BE-Combi 3500PLUS Combinatie opgebouwd. Deze combinatie zal dienen als demovoertuig om de grote groep potentiële klanten in Duitsland kennis te laten maken met het 3500PLUS Systeem.

BE-Combi in RTL Transportwereld!

BE-Combi speelde op 25 september een hoofdrol in RTL Transportwereld. In een item over BE-Combi kwamen verschillende onderwerpen aan bod. Uitzending gemist? Bekijk het item hier terug.

BE-Combi Systems op IAA Transportation in Hannover

De mogelijkheden van ons 3500PLUS Systeem en het nieuwe IBS-remsysteem. Deze innovaties laat BE-Combi van 20-25 september zien op de IAA Transportation in Hannover. Bezoekers kunnen bij onze stand kennismaken met onze innovatieve oplossingen die het laadvermogen en de laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens vergroten.

Eerste BE-Combinatie gebouwd met Völcker & Peters GmbH

Enige tijd geleden heeft BE-Combi International de Distributor Overeenkomst met Völcker & Peters in Leer Duitsland ondertekend. Een ambitieuze nieuwe dealer die er geen gras over laat groeien. Ondanks lange levertijden hebben zij toch een nieuw voertuig weten te krijgen wat ingezet wordt als demovoertuig in Noord Duitsland.

BE-Combi vergroot de veiligheid met nieuw IBS-remsysteem

BE-Combi introduceert een nieuw remsysteem voor lichte bedrijfswagens met het 3500PLUS Systeem en BE-trekker-oplegger combinaties. Het Intelligent Braking System (IBS) vergroot het remvermogen, verkort de remweg en draagt daarmee bij aan de veiligheid onderweg.

Nieuwe Distributeur voor BE-Combi Systems in Duitsland

Völcker und Peters GmbH uit de plaats Leer, Ostfriesland is een nieuwe distributeur voor BE-Combi Systems in Duitsland.

Vier nieuwe Iveco Daily BE-combinaties voor Boxx Opslag

Boxx Opslag, expert op het gebied van opslagverhuur, heeft vier nieuwe Iveco Daily BE-combinaties in gebruik genomen. De voertuigen worden ingezet voor het transport van mobiele opslagboxen van en naar klanten. Boxx Opslag kiest voor BE-combinaties omdat het compacte en wendbare voertuigen zijn met een hoog laadvolume, ideaal voor inzet in (binnen)steden.

BE-Combi verduurzaamt

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de installatie van zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand van BE-Combi Systems in Vuren. Ruim 300 zonnepanelen zullen vanaf volgende week een grote bijdrage gaan leveren aan de energiebehoefte van BE-Combi.

Een bank of een stoel scheelt een hele boel

Bij het opstellen van de specificaties voor een nieuwe bedrijfswagen staan de wensen van de klant vanzelfsprekend centraal. Ook het aantal zitplaatsen in de cabine is van belang. Wij zien echter veel voertuigen binnenkomen met een bijrijdersbank terwijl deze weinig tot nooit wordt gebruikt. Dat kan een negatieve impact hebben op het laadvermogen.

Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube