MAN TGE DEMONSTRATIE VOERTUIG VOOR MAN TRUCK & BUS SE

Deze week heeft BE-Combi een MAN TGE BE-Combinatie afgeleverd aan het hoofdkantoor van MAN Truck & Bus in München. Na de vele positieve reacties van klanten en verkoopmedewerkers op het Trucknology Festival deze zomer heeft de afdeling Product Marketing Van (SVP) besloten om in samenwerking met BE-Combi Systems een demonstratievoertuig te bouwen. BE-Combi bedankt Roy Tietze en zijn collega’s voor de samenwerking die heeft geleid tot de inzet van dit demovoertuig.

Het voertuig wordt onderdeel van 2024 demonstratievloot en kan via de interne website van MAN worden geboekt door de dealers in Duitsland en andere landen voor demonstratiedoeleinden bij potentiële klanten. De komende weken zal het voertuig eerst te bewonderen zijn in de showroom van het MAN Truck Forum bij het hoofdkantoor in München.

BE-Combi is natuurlijk zeer verheugd met deze nieuwe positieve stap in de samenwerking met MAN Truck & Bus SE en wenst de organisatie veel succes toe met de inzet van het demovoertuig om potentiële klanten te overtuigen van het MAN-BE-combi concept.Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube