Volle bak bij Nebim Verhuur

Nebim Verhuur maakt deel uit van Volvo Trucks- en Renault Trucks-dealer Nebim en heeft negen vestigingen in Nederland (Limburg) en België. Wanneer er vervangend vervoer nodig is of bij pieken in transport, biedt Nebim Verhuur een oplossing met trekkers en bakwagens in vele verschillende types en uitvoeringen. Nieuw in dat aanbod zijn drie nieuwe Renault Master 3500PLUS-bakwagens.

De uitbreiding in de verhuurvloot betreft twee Renault Masters met 520 cm lange plywood laadbak met laadklep, en een Master met koelmotor en geïsoleerde laadbak met een lengte van 570 cm. 

Patrick Kramer, directeur van Nebim Lease & Verhuur NV, heeft de verhuur in het bestelwagensegment de laatste tien jaar gestaag zien toenemen. “Dat is gelijk opgegaan met de vlucht die het internetshoppen heeft genomen. Met steeds meer vraag naar een hoger laadvermogen willen wij onze klanten ook het 3500PLUS Systeem van BE-Combi aanbieden. Het netto laadvermogen van de bakwagens is maar liefst 2.850 kilo. Daarbij is het gewoon een beproefd, technisch sterk product met een goede naamsbekendheid. We streven in de nabije toekomst zeker naar meer uitbreiding in dit segment om onze klanten optimale mobiliteit te bieden. Wij bieden de Renault Master 3500PLUS aan voor verhuur op korte en lange termijn, maar ook lease is mogelijk.”



Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube