Nieuw in het bestelwagensegment

Vorig voorjaar maakte truckfabrikant MAN zijn entree in het bestelwagensegment met de introductie van de MAN TGE. Inmiddels is het volledige productengamma beschikbaar, van gesloten bestelbus tot en met een lage ‘flat frame’ chassis-cabine. Het PLUS Systeem van BE-Combi dicht de ruimte in het productportfolio tussen de TGE en de lichtste distributietruck, de MAN TGL.

Jorrit-Jan van Gestel, Teammanager Product Marketing MAN Trucks, TGE & Services kan na ruim een jaar concluderen dat de MAN TGE goed is geland op de Nederlandse markt. “De reacties van onze klanten zijn zeer positief. Zo worden de rijeigenschappen als bijzonder prettig ervaren. En uiteraard wordt het vakmanschap én de truckservicementaliteit van onze dealers op prijs gesteld.”

MAN TGE PLUS SYSTEEM

Van Gestel is ook enthousiast over het BE-Combi PLUS Systeem in combinatie met de MAN TGE. “Wij houden van een professionele aanpak, met gevoel voor kansen in de markt. Hierin kan wat ons betreft BE-Combi een goede rol spelen. Onze dealer Thieu van Dorst Bedrijfswagens heeft de eerste twee voertuigen in bestelling gezet, waarmee het concept op de TGE daadwerkelijk ten uitvoer gebracht kon worden. Wij zijn zeer blij met dat initiatief. Het geeft ons namelijk allemaal de gelegenheid het concept verder te leren kennen.”

“Vanuit MAN Truck Nederland hebben wij gezorgd voor de nodige technische support. Ook hebben we de oplossing door de fabrikant technisch laten beoordelen. De samenwerking met het team van BE-Combi verliep soepel. We hopen dit zeker een verder, succesvol vervolg te kunnen geven”, besluit Van Gestel.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube