Eerste MAN TGE 3500PLUS een feit

Thieu van Dorst Bedrijfswagens heeft als eerste dealergroep in Nederland de vorig jaar geïntroduceerde MAN TGE laten opbouwen met het BE-Combi PLUS Systeem.

Martin Koningen, Manager Bestelwagens: "Om klanten volledig te kunnen bedienen, zijn naast de verkoop en service van MAN trucks en bestelwagens ook de verkoop van gebruikte trucks, trailers en bestelwagens, alsmede verhuur en financiering steeds belangrijker geworden. Ook het PLUS Systeem van BE-Combi past in ons streven om een totaalaanbieder te zijn voor de transportbranche. De 3500PLUS-bakwagens zijn ideaal om met een klein rijbewijs toch een nuttig hoog laadvermogen te halen. Bij de MAN TGE is dat ongeveer 2650 kilo, vergelijkbaar met een 7,5-tons vrachtwagen dus. De MAN TGE 3500PLUS is alleen een stuk compacter, wat zeer voordelig is bij zwaardere stedelijke distributie, en er is uiteraard geen groot rijbewijs voor nodig."

KLAAR VOOR DE VERKOOP

Thieu van Dorst Bedrijfswagens bestaat sinds de jaren zeventig. Tien jaar geleden nam Joop Meijer het bedrijf over van de naamgever. Vandaag de dag is het dealerbedrijf met vestigingen in Goes, Roosendaal, Breda, Tilburg en Den Bosch een van de grotere MAN-dealers van Nederland. De onderneming heeft de komst van de MAN TGE in het productgamma grondig aangepakt: binnen een jaar realiseerde Thieu van Dorst Bedrijfswagens op elke vestigingslocatie een Bestelwagencentrum met een ruime voorraad nieuwe én gebruikte bestelwagens. Ook de eerste MAN TGE 3500PLUS-bakwagens staan inmiddels klaar voor de verkoop. "Als ervaren bedrijfswagendealer weten we wat we doen. Je volgt de markt en weet wat er te koop is”, aldus Martin Koningen. “Uiteraard waren we al op de hoogte van het bestaan van BE-Combi en de potentie van hun transportoplossingen. Na de introductie van het PLUS Systeem bij onze klanten gaan we ongetwijfeld ook een aantal MAN TGE BE-trekkers laten produceren."

Beide bedrijven verwachten veel van de samenwerking.Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube