Eerste BE-Combi 3500PLUS met afzetsysteem

In samenwerking met Jacques Smit van Iveco Schouten in Amsterdam heeft BE-Combi de eerste Iveco Daily BE-combinatie met Hiab afzetsysteem gebouwd voor IMMO Materieel B.V. Het betreft hier een Iveco 40C18 met de korte 3.450 mm. wielbasis, opgebouwd met het BE-Combi 3500PLUS Systeem dat is uitgevoerd met het Hiab XR5S afzetsysteem.

Met de slogan “Specialist in Vastgoed onderhoud” is IMMO actief op het gebied van renovatie, gevelrestauratie en fundatie voor bedrijven en particulieren. Omdat veel werkzaamheden worden uitgevoerd in stedelijke gebieden, was er behoefte aan een flexibel voertuig, uitgevoerd met een container-afzetsysteem, én een behoorlijk laadvermogen. Het systeem is zo geconstrueerd dat containers van vier meter kunnen worden geladen. Het totale laadvermogen inclusief container bedraagt ongeveer 3.000 kilo.

Met de inzet van het voertuig vergroot IMMO haar flexibiliteit en door inzet van eigen materieel bespaart het bedrijf behoorlijk op de kosten van transport inhuur. Gebrek aan chauffeurs hoeft IMMO met dit voertuig niet te vrezen: de combinatie is speciaal gemaakt voor het BE-rijbewijs.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube