Nieuwe Distributeur voor BE-Combi Systems in Duitsland

Völcker und Peters GmbH uit de plaats Leer, Ostfriesland is een nieuwe distributeur voor BE-Combi Systems in Duitsland. Al bijna zestig jaar is het bedrijf actief als dealer van het merk Mercedes Benz en vanaf 2023 ook partner van Iveco. Naast merkdealer activiteiten heeft Völcker + Peters zich in de loop der jaren ontwikkelt als een allround aanbieder van aftersales rondom zware en lichte bedrijfswagens. Met ruim 80 medewerkers heeft het bedrijf een uitstekende reputatie op het gebied van verkoop en service in Noordwest Duitsland.

Onder de naam TZO (Transporter Zentrum Ostfriesland) is Völcker + Peters partner van het Alltrucks concept voor truck en trailer service en vertegenwoordigt men verschillende merken zoals Knorr, Bosch, Thermoking, Frigoblock en Schmits Cargobull. BE-Combi past met het 3500PLUS Systeem perfect in het plaatje van totaalaanbieder en is een welkome aanvulling als productaanbod tussen 3,5 en 7,5 ton bedrijfswagens.

Vertrouwen in de toekomst:
Dat het bedrijf vertrouwen heeft in een succesvolle toekomst blijkt uit de nieuwbouw die actueel wordt uitgevoerd. Op een nieuw perceel van 3½ hectare wordt momenteel het nieuwe bedrijfspand van circa 8.500 m2 gebouwd, waar alle activiteiten onderdak zullen krijgen. Een showroom met kantoorruimte, en een werkplaats voor personen, lichte- en zware bedrijfswagens. Een aparte afdeling voor de opbouw van laadbakken, carrosserie werkzaamheden en koelmachines. Daarnaast biedt het pand onderdak aan TÜV Nord voor keuringsdoeleinden met kantoor ruimte.

Op de foto Sascha Kramer (L) Bedrijfsleider en Jan Peters (R) Directeur voor een tweetal BE-Combinaties op locatie in Leer.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube