Vijftien BE-Combi 3500PLUS Systemen voor Zweedse bakkerij Pågen

BE-Combi bereikt opnieuw een mijlpaal. Pågen, de grootste bakkerij van Zweden, heeft vijftien BE-Combi 3500PLUS Systemen besteld. Dat is het resultaat van een succesvolle test met een Renault Master met 3500PLUS Systeem. Het is voor het eerst dat BE-Combi een dergelijk groot aantal aan het buitenland levert.

Bakkerij Pågen kwam enige tijd geleden in contact met BE-Combi om een alternatief te bedenken voor een 7,5-tons vrachtauto. Ook in andere landen wordt, onder andere vanwege het tekort aan chauffeurs met een C-rijbewijs, gezocht naar alternatieve transportoplossingen. Vorig jaar nam Pågen een Renault Master met een BE-Combi 3500PLUS Systeem, geïsoleerde opbouw en koelmotor in gebruik. Dat levert een netto laadvermogen van circa 2300 kg op, terwijl een BE-rijbewijs volstaat om er mee te mogen rijden.

Pågen heeft ruim een jaar getest met de Renault Master met 3500PLUS Systeem en is tevreden over deze transportoplossing. Daarop heeft Pågen besloten om vijftien 3500PLUS Systemen te bestellen. Dat is eveneens een mijlpaal voor BE-Combi: voor het eerst worden zulke grote aantallen geleverd in het buitenland.

Internationale ambities

De levering past in de internationale ambities van BE-Combi. In zowel binnen- als buitenland groeit de belangstelling voor transportoplossingen van BE-Combi. Dankzij Europese typegoedkeuringen, waardoor voertuigen ook in het buitenland makkelijk kunnen worden geregistreerd en gekentekend, wordt het ook steeds eenvoudiger om de oplossingen ook in andere Europese landen toe te passen.

Lees hier meer over Europese typegoedkeuringen van BE-Combi


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube