Stef Slotboom versterkt het team van BE-Combi

Stef Slotboom brengt een ruime ervaring mee in transport en logistiek. Hij heeft ruim veertien jaar verschillende commerciële functies vervuld bij Volvo Group Truck Center, waarvan de laatste 4,5 jaar als manager commercial trucks. In zijn nieuwe rol gaat Slotboom zich inzetten om met het team de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van BE-Combi. “BE-Combi levert innovatieve transportoplossingen om het laadvermogen en laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens voor het B- en BE-rijbewijs te vergroten. Samen met mijn collega’s ga ik me inzetten om het concept van BE-Combi verder uit te bouwen en verder te laten groeien. Als commercieel manager word ik eindverantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van BE-Combi in de Benelux. Een mooie uitdaging, waar ik met veel energie aan ga werken.”

Over BE-Combi
BE-Combi heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als toonaangevend bedrijf op het gebied van voertuigconversies voor lichte bedrijfswagens die het laadvermogen en laadcapaciteit vergroten. Met producten zoals het BE-Combi 3500PLUS Systeem, trekker conversies en het lagevloer-chassis vervult BE-Combi een belangrijke positie in het snelgroeiende Last Mile marktsegment.

Groeiend chauffeurstekort
Alle BE-Combi producten zijn geschikt voor het B- en BE-Rijbewijs en zijn daarmee hét antwoord op het steeds groeiende chauffeurstekort met C- en CE- rijbewijs. Daarnaast zijn de compacte BE-voertuigen ideaal voor fijnmazige distributie in stedelijke gebieden. Met de afmetingen van een lichte bedrijfswagen en het laadvermogen van een truck is de BE-Combinatie de ideale oplossing voor logistieke dienstverleners.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube