Specialkarosser AB (SKAB) is vanaf juli dit jaar de nieuwe partner van BE-Combi International voor de Scandinavische markt. SKAB is de grootste carrosseriebouwer in Scandinavië en is gevestigd in Ätran, Zweden. 

Naast deze hoofdvestiging heeft SKAB nog twee andere vestigingen in Zweden en een vestiging in Noorwegen. In totaal werken er 270 medewerkers verdeeld over de vier vestigingen. SKAB is fabrikant van vele soorten carrosserieën waaronder een aantal innovatieve producten speciaal voor de Scandinavische markt.

BE-Combi en SKAB zijn met elkaar in contact gekomen door de gezamenlijke klant Pågen, de grootste broodbakkerij in Zweden, waar inmiddels 16 BE-combinaties in bedrijf zijn. SKAB heeft naast de laadbak ook de eindassemblage van de PLUS Systemen van deze voertuigen verzorgd. Mede op basis van de positieve reacties uit de markt over deze nieuwe transportoplossing voor Pågen heeft SKAB het verzoek gedaan om officieel Distributor voor BE-Combi te worden.

Verdere internationalisering

De aanstelling van SKAB als Distributor voor Scandinavië past perfect in de groeistrategie van BE-Combi en verdere internationalisering van de activiteiten. SKAB is een zeer professionele onderneming met een sterk imago en is marktleider op haar gebied in Scandinavië. De samenwerking is aangegaan voor een periode van vijf jaar.

Op de foto: Niek Slotboom van BE-Combi en Tomas Korenado, Corporate Group CEO van SKAB, na het ondertekenen van het contract.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube