Nieuwe distributeur in België voor BE-Combi.

In de afgelopen periode heeft BE-Combi een nieuwe distributeurs aangesteld in België. De acceptatie van het BE-Combi concept ligt al lange tijd op een behoorlijk niveau en het aantal aanvragen voor het BE-Combi 3500 PLUS Systeem groeit. Om op lokaal niveau invulling te geven aan deze groeiende vraag is BE-Combi een samenwerking aangegaan met de firma LMJ Construct uit Turnhout, België.

LMJ Construct:
LMJ Construct, net over de grens in Turnhout is al ruim 10 jaar actief op het gebied van Service, reparatie en renovatie van bestaande voertuigen en trailers en in- en opbouwer van laadkleppen en bedrijfswagen inrichtingen. Daarnaast zijn zij dealer van een aantal merken opleggers en aanhangwagens en verzorgen zij de opbouw van verschillende carrosserieën voor vrachtwagens en lichte bedrijfswagens.

Ervaring met BE-Concept:
Onder de merknaam Shortclick heeft LMJ al jaren ervaring op het gebied van het BE-Concept echter, door de complexe wet- en regelgeving en de steeds strenger wordende eisen van de voertuigfabrikanten heeft LMJ besloten om deze groeiende activiteiten in te gaan vullen met het 3500PLUS Systeem van BE-Combi. Inmiddels heeft BE-Combi een groot deel van haar systemen voorzien van zowel een goedkeuring van de voertuig fabrikant als de Europese Type Goedkeuring. Met deze goedkeuringen is het registreren van de BE-Combinatie, volgens de Belgische wetgeving, slechts een formaliteit geworden.

Succesvol begin van de samenwerking:
Inmiddels zijn al bijna tien systemen besteld bij BE-Combi International en wordt er hard gewerkt aan een professionele introductie bij de verschillende bedrijfswagendealers, waarmee LMJ Construct een zeer goede relatie onderhoudt. Op deze manier is een prima start gemaakt met deze samenwerking en zijn er daarnaast goede positieve vooruitzichten.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube