Mobility Centre Holland verbreedt portfolio

BE-Combi is voor het uitbreiden van haar verhuuractiviteiten de samenwerking aangegaan met Mobility Centre Holland, specialist in mobiliteitsoplossingen.

Het partnerschip is een logische stap in de groei van beide bedrijven, legt algemeen directeur Niek Slotboom van BE-Combi uit: “Steeds meer transporteurs en eigen vervoerders zien de voordelen van BE-voertuigen, ook als tijdelijke transportoplossing. BE-Combi is echter primair geen verhuurder; onze kracht ligt in het bedenken en ontwikkelen van innovatieve manieren om méér laadvermogen te creëren voor het BE-rijbewijs. Ik heb daarom contact gezocht met een partij die onze groeiende groep huurklanten net zo goed kan bedienen als wij. Mobility Centre Holland vult met onze voertuigen het vacuüm tussen lichte en zware bedrijfswagens in haar vloot. Bovendien hebben zij vier vestigingen verspreid over Nederland, wat de flexibele inzet van een BE-oplossing nog laagdrempeliger maakt.”

Jelmer Broekhuizen, managing director bij Mobility Centre Holland, was bij de eerste kennismaking onder de indruk van de producten van BE-Combi. “Met het BE-concept verbreden wij ons productportfolio en kunnen we ons verhuur- en leaseaanbod optimaliseren. Bovendien houden wij ons ook bezig met aankoop(begeleiding) van vervoersoplossingen, ook daarin passen de concepten van BE-Combi uitstekend. Het betekent namelijk dat we meer variëteiten kunnen aanbieden, wat voor de klant als voordeel heeft, dat hij met de producten van BE-Combi snel zijn efficiency kan verhogen”, vertelt hij. “Mobility Centre Holland investeert geleidelijk in materieel voor het groeiende marktsegment, te beginnen met een aantal BE-trekkers met schuifzeilopleggers en twee 3500PLUS-bakwagens, waarvan een met gekoelde laadbak.”Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube