Eerste Europese typegoedkeuringen voor BE-Combi

BE-Combi ontving afgelopen week van de RDW de eerste twee officiĆ«le Europese typegoedkeuringen voor de Renault Master en de Iveco Daily als BE-Combinatie. Nadat de 3500PLUS oplegger afgelopen jaar al een typegoedkeuring had ontvangen, is het nu de beurt aan voertuigen zodat de gehele combinatie een typegoedkeur heeft. Een belangrijke stap voorwaarts voor BE-Combi bij de invulling van de groeiambities in andere landen in Europa. 

De Europese typegoedkeuring stelt BE-Combi en haar partners in staat om zonder lokale individuele keuringen voertuigen te registreren en te voorzien van een kenteken. Met deze typegoedkeuring kan BE-Combi een zogenaamde tweede fase CVO afgeven waarmee het voertuig kan worden geregistreerd. Hiermee worden behoorlijke kosten bespaard voor de lokale partners van BE-Combi en is de keuring van het voertuig slechts een formaliteit geworden. 

BE-Combi is ook druk bezig met de andere voertuigen, zoals Volkswagen, MAN en Ford, zodat uiteindelijk het gehele productgamma een Europese goedkeuring heeft.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op: +31 345 633 644


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube