Vier nieuwe Iveco Daily BE-combinaties voor Boxx Opslag

Boxx Opslag, expert op het gebied van opslagverhuur, heeft vier nieuwe Iveco Daily BE-combinaties in gebruik genomen. De voertuigen worden ingezet voor het transport van mobiele opslagboxen van en naar klanten. Boxx Opslag kiest voor BE-combinaties omdat het compacte en wendbare voertuigen zijn met een hoog laadvolume, ideaal voor inzet in (binnen)steden.

Particuliere en zakelijke huurders kunnen bij Boxx Opslag gebruikmaken van opslagunits in vele formaten. Een van de services is Boxx on Wheels, een combinatie van opslag en ophaal- en retourservice. De mobiele opslagunits worden gratis bij de klant voorgereden, ingeladen en opgeslagen bij een van de zestien vestigingen van Boxx.

Wendbare voertuigen voor inzet in de stad
Voor Boxx on Wheels heeft het bedrijf twee nieuwe Iveco Daily trekker-opleggercombinatie met schuifzeilopleggers en twee Iveco Daily’s met het BE-Combi 3500PLUS Systeem in gebruik genomen. “Onze werkzaamheden spelen zich veelal af in de stad”, laat Boxx Opslag weten over de keuze voor BE-combi’s. “Vrachtwagens zijn te groot om op locaties te komen in de binnenstad. Daarom zijn BE-combi's ideaal om dicht bij onze klanten te komen, ook omdat ze goed wendbaar zijn. De wagens hebben een goede hoogte om goed te kunnen laden en lossen en precies de maat die past bij onze kisten. Daarnaast mogen de BE-combinaties ook met een BE-rijbewijs worden bestuurd. Dat rijbewijs is makkelijk en snel te behalen waardoor we ook makkelijker personeel daarvoor kunnen vinden.”

Topservice
De BE-Combi trekker-opleggercombinaties bieden de voordelen van een compacte lichte bedrijfswagen, maar het nuttige laadvermogen van een kleine vrachtwagen met een laadvolume van 30 m3 en een combinatiegewicht van 10.500 kilo. De combinaties zijn speciaal voor het C1E-rijbewijs gemaakt. De Iveco Daily's met het BE-Combi 3500PLUS Systeem hebben een netto laadvolume van 20 m3. De goede ervaringen met BE-Combi waren voor Boxx Opslag een belangrijke reden om wederom voor deze voertuigen te kiezen. “Onze vorige voertuigen kwamen hier ook al vandaan. BE-Combi levert topservice. Alles wordt duidelijk uitgelegd en bij vragen worden we altijd juist en snel geholpen.”

Over BE-Combi
BE-Combi heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als toonaangevend bedrijf op het gebied van voertuigconversies voor lichte bedrijfswagens die het laadvermogen en de laadcapaciteit vergroten. Met producten zoals het BE-Combi 3500PLUS Systeem, trekker conversies en het lagevloer-chassis vervult BE-Combi een belangrijke positie in het snelgroeiende Last Mile marktsegment.

Alle BE-Combi producten zijn geschikt voor het B- en BE-Rijbewijs en zijn daarmee hét antwoord op het steeds groeiende chauffeurstekort met C- en CE-rijbewijs. Daarnaast zijn de compacte BE-voertuigen ideaal voor fijnmazige distributie in stedelijke gebieden. Met de afmetingen van een lichte bedrijfswagen en het laadvermogen van een truck is de BE-combinatie de ideale oplossing voor logistieke dienstverleners.Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube