BE-Combinaties voor VOS Distri Logistics Oss

In samenwerking met Iveco NLS en carrosseriebouwer Hartog Est heeft BE-Combi Systems in totaal 12 Iveco Daily / BE-Combinaties gebouwd voor Vos Distri Logistics uit Oss. Twee van de BE-combinaties zullen gaan rijden bij Snel Shared Logistics uit Woerden, dat sinds ruim een jaar onderdeel uitmaakt van Vos Logistics.

De voertuigen zullen worden ingezet voor de fijnmazige distributie voor een aantal klanten van Vos waarbij zowel het laadvermogen als het laadvolume een belangrijke rol spelen. Met een laadvermogen van ruim 2.800 kilo en een laadvolume van circa 26 m3, in combinatie met het BE-rijbewijs, maakt dit van de Iveco Daily / BE-Combinatie een uiterst flexibel distributievoertuig met gepaste afmetingen voor stedelijke distributie.

Omdat de voertuigen ook veelvuldig worden ingezet in Duitsland zijn de gewichten van het voertuig in combinatie met de 3500PLUS ombouw zo gekozen dat deze onder de MAUT grens vallen en er zodoende geen Duitse MAUT hoeft te worden betaald.Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube