BE-Combi Systems op IAA Transportation in Hannover

De mogelijkheden van ons 3500PLUS Systeem en het nieuwe IBS-remsysteem. Deze innovaties laat BE-Combi van 20-25 september zien op de IAA Transportation in Hannover. Bezoekers kunnen bij onze stand kennismaken met onze innovatieve oplossingen die het laadvermogen en de laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens vergroten.

IAA Transportation is de toonaangevende internationale vakbeurs voor transport, bedrijfsvoertuigen en logistiek. Op onze stand laten we de mogelijkheden van onze verschillende systemen zien, zoals het 3500PLUS Systeem. Het 3500PLUS Systeem is een kortgekoppelde trekker-opleggercombinatie met het uiterlijk en rijgedrag van een lichte bedrijfswagen. Uniek kenmerk van het 3500PLUS Systeem is het hoge laadvermogen van 2.500 tot 3.000 kilo.

Nieuwe innovatie

Op de IAA presenteren wij ook onze nieuwste innovatie: het Intelligent Braking System (IBS). Het IBS-remsysteem vergroot het remvermogen, verkort de remweg en draagt daarmee bij aan de veiligheid onderweg.

Over IAA Transportation

‘People & Goods on the Move’ is het thema van IAA Transportation, die wordt gehouden in de Hannover Messe. Naast (de nieuwste) bedrijfsvoertuigen, zijn er ook inspirerende sprekers en themadagen over allerlei actuele ontwikkelingen in transport en logistiek.

Bezoek onze stand

U vindt ons in hal 25 bij stand nummer C-61.
Een ticket bestellen voor de IAA Transportation kan hier


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube