BE-Combi gaat nauwer samenwerken met cityBOX

In de afgelopen week heeft BE-Combi overeenstemming bereikt over een nauwere samenwerking met cityBOX. Een samenwerking die op termijn moet leiden tot een betere efficiency en snellere doorlooptijden van de BE-Combinatie als compleet product.

Stijgende trend naar levering totaaloplossing:
Er is de afgelopen jaren een duidelijke trend zichtbaar van afnemers die een compleet product zoeken en dus is het aantal laadbakken wat BE-Combi levert aan bedrijfswagen dealers en eindgebruikers sterk gegroeid over die periode. BE-Combi heeft een grote expertise opgebouwd in laadbakken en een goed advies leidt in veel gevallen tot verkoop. En dat is niet alles, BE-Combi voert dan ook de regie over het gehele proces, hetgeen garant staat voor een snellere doorlooptijd van de complete combinatie.

Goede ervaringen met cityBOX:
BE-Combi heeft al jaren goede ervaringen met cityBOX, die opgebouwd worden door een vaste carrosseriebouwer. De flexibiliteit in maatvoering en opties is groot en de levertijden van de verschillende varianten is prima. Daarnaast hebben de laadbakken een aantal belangrijke kenmerken, specifiek afgestemd op de BE-Combinatie. De hogere laadvermogens verlangen ook grotere robuustheid van de laadbak. Zo is het kopschot en het achterkader versterkt en wordt er een dikkere vloer van 21 mm. toegepast. Ook zijn veel opties standaard in de leveromvang zoals bijvoorbeeld de laadklep, een zijdeur, bindrails en sjor-ogen in de laadvloer.

(Nog) Snellere doorlooptijden:
De keuze om zelf de laadbakken op te gaan bouwen is een logische stap om meer efficiency en nog snellere doorlooptijden te realiseren. BE-Combi assembleert het volledige 3500PLUS Systeem ruimschoots voordat het voertuig wordt aangeleverd in de werkplaats. Deze voorbereidende werkzaamheden worden nu uitgebreid met de opbouw van de laadbak en eventuele laadklep op de reeds geassembleerde PLUS oplegger. Op deze manier ontstaat een efficiƫnt proces, worden transportkilometers uitgespaard en kunnen keuringen van de RDW beter worden gepland.

Geen officieel dealerschap:
BE-Combi wordt geen echte dealer of verkooppunt voor cityBOX om producten te verkopen aan derden. Het gaat alleen om de invulling van de groeiende eigen behoefte die is ontstaan door de toenemende vraag naar een snel leverbare totaaloplossing.

 

 


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube