Recent afgeleverd

DHL Supply Chain Benelux

Deze Renault master met 3500 PLUS-Systeem hebben wij rechtstreeks aan DHL Supply Chain Benelux af mogen leveren. Wij zijn erg trots dat een bedrijf van deze omvang voor het BE-Combi 3500 PLUS-Systeem gekozen heeft. 


https://www.dhlparcel.nl/nl

Dr. Wax

Roosendaal

Deze mooie Iveco Daily met 3500 PLUS systeem hebben wij mogen leveren aan Dr. Wax ski en snowboard Onderhoud. Een klein rijbewijs volstaat om hiermee te mogen rijden. 

https://www.drwax.nl/

Zonneveld Trucks

Beverwijk

Deze Renault master met 3500 PLUS systeem, hebben wij mogen leveren aan Renault specialist Zonneveld trucks.

http://www.zonneveldtrucks.nl/

Cavalier Logistics

Rozenburg

In samenwerking met Truckland Amsterdam, hebben wij weer een mooie Iveco Daily af kunnen leveren aan Cavalier Logistics. Deze bedrijfswagen is voorzien van een citybox van 5,2 meter, een zijdeur en een 1000 kg laadklep. In totaal heeft deze bedrijfswagen 2600 kg laadvermogen.

http://www.cavalier.net/

Meinders Catering

Badhoevedorp

In combinatie met Karhof Carrosserie hebben we de tweede Volkswagen 3500PLUS met koelopbouw geleverd aan Meinders Catering.

www.meinderscatering.nl

Pågen

Zweden

Aan bakkerij Pågen in Zweden is het eerste BE-Combi 3500PLUS systeem afgeleverd. Een klein rijbewijs volstaat om te mogen rijden met de Renault Master 3500PLUS met geïsoleerde opbouw, koelmotor en een netto laadvermogen van circa 2300 kilogram.

https://pagen.se/

De Waal

Tiel

Fraaie nieuwe VW Crafter met laadbak van Willemse Carrosserie uit Tiel. Laadbak is voor zien van zijdeur en 1000 kg. laadklep.

https://www.dewaalautogroep.nl/volkswagen/vestigingen/tiel/

Stern

.

Aan Stern Auto is onlangs deze MB Sprinter afgeleverd met een BE-Combi trekker opbouw.

https://www.sternauto.nl

NTS Hermus

Venray

Afgeleverd via Haarhuis Bedrijfswagens een Renault Master met 3500PLUS systeem met laadbak en aan één zijde schuifzeil en 1000 kilo Dhollandia laadklep.

http://www.nts-hermus.nl/

De Jongh Pipesystems

Heijningen

Afgeleverd, nieuwe Iveco Daily trekker met BE trekker ombouw en semi dieplader. De extra laadbak op het verhoogde deel van de oplegger is afneembaar en kan op de schotel van de trekker worden geplaatst.

https://dejonghpipesystems.nl/

Broekhuis Lease

.

Deze mooie Opel Movano is geleverd aan Broekhuis Bedrijfswagens De trekker is netjes afgewerkt met side skirts in de kleur van het voertuig gespoten.

https://www.broekhuis.nl/

Mobility Center Holland

Rotterdam

Aan dit snelgroeiende verhuurbedrijf inmiddels Nr. 6 uit een serie van 11 nieuwe BE-Combi voertuigen. Dit keer met een koellaadbak en koelmotor en laadklep. Baklengte ca. 5.400 mm. met 2.150 netto laadvermogen.

https://www.mobilitycentreholland.nl/