Werken bij be-combi

BE-Combi Group B.V. is een bedrijf waar lichte bedrijfswagens worden omgebouwd en aangepast naar voertuigen met maximale capaciteit en een hoog laadvermogen. Alle producten worden volledig in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. BE-Combi neemt in Nederland een prominente plaats in als het gaat over specifieke transportoplossingen voor het B- en BE-rijbewijs.

BE-Combi is een bedrijf met een gezonde groei-ambitie in Nederland en daarbuiten. De werksfeer ademt gedrevenheid, ambitie en de drang naar succes uit. Respect op de werkvloer, discipline bij de uitvoering van werkzaamheden en orde en netheid zijn de hoekstenen van de bedrijfscultuur. De platte organisatie biedt ruimte voor ideeën en ieders bijdrage wordt hierin op waarde geschat.

Kan jij je vinden in het bovenstaande en zou je graag willen bijdragen aan het succes van BE-Combi? Kijk snel naar de open vacatures, wellicht hebben wij dé baan waar jij naar op zoek bent. Indien er actueel geen vacatures zijn kan je altijd een open sollicitatie sturen. BE-Combi is altijd bereid om het gesprek met jou aan te gaan.

Bekijk onze vacatures

BE-COMBI GROUP B.V.

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

BE-Combi Sales en Rental B.V.
KVK 30250984

BE-Combi Group B.V.
KVK 69156379

BE-Combi Engineering B.V.
KVK 53285255