Over be-combi

BE-Combi is centraal in Nederland gevestigd in het Gelderse Vuren, pal naast de A15. BE-Combi is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vergroten van laadvermogen en laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens voor het B- en BE-rijbewijs. Met producten zoals het BE-Combi Lage Vloer Chassis en de BE-Combi Plus Systemen neemt BE-Combi in de markt van voertuigaanpassingen voor lichte bedrijfswagens een vooraanstaande positie in. 

BE-Combi Sales & Rental B.V. is verantwoordelijk voor de verkoop van BE-Combi producten. Een deel van deze verkoop vindt direct plaats aan de eindgebruikers, het overgrote deel wordt verkocht door het omvangrijke netwerk van bedrijfswagen dealers en carrosseriebouwers. Bij nagenoeg alle merken bedrijfswagens kent BE-Combi een goede reputatie als toeleverancier. Met goede en uitvoerige informatie en een uiterst transparant prijsbeleid voor haar wederverkopers levert BE-Combi een mooie bijdrage aan het productportfolio van de dealers die daarmee de uiteenlopende wensen van hun relaties op professionele wijze kunnen invullen.

Bij BE-Combi Engineering worden geheel in eigen beheer producten ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd tot een volwaardig en degelijk eindproduct. Innovatief, maar natuurlijk ook kwaliteit en veiligheid zijn de hoekstenen bij de ontwikkeling van onze eigen producten. Zo heeft BE-Combi in 2017 de Europese Type Goedkeuring (Product-homologatie) ontvangen voor het Lage Vloer Chassis, een bevestiging dat de BE-Combi producten aan de strenge regels van zowel de voertuigfabrikant, als de wetgevende overheid voldoen. Voor de komende periode staan een aantal andere producten op de planning voor deze Europese Type Goedkeuring. Belangrijk voor BE-Combi in haar ambities om verdere internationalisering te bewerkstelligen. Mission Statement:

 “BE-Combi levert innovatieve transportoplossingen voor het distributie segment die de capaciteit en het laadvermogen verhogen voor het B- en BE-rijbewijs”

 Elke dag staan de medewerkers van BE-Combi klaar voor u als klant om invulling te geven aan deze missie waarbij klanttevredenheid centraal staat. 

BE-COMBI GROUP B.V.

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

BE-Combi Sales en Rental B.V.
KVK 30250984

BE-Combi Group B.V.
KVK 69156379

BE-Combi Engineering B.V.
KVK 53285255