nieuws

RTL Transportwereld terug bij BE-Combi

BE-Combi speelt zondag 25 september een hoofdrol in RTL Transportwereld. In een item over BE-Combi komen verschillende onderwerpen aan bod.

BE-Combi Systems op IAA Transportation in Hannover

De mogelijkheden van ons 3500PLUS Systeem en het nieuwe IBS-remsysteem. Deze innovaties laat BE-Combi van 20-25 september zien op de IAA Transportation in Hannover. Bezoekers kunnen bij onze stand kennismaken met onze innovatieve oplossingen die het laadvermogen en de laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens vergroten.

Eerste BE-Combinatie gebouwd met Völcker & Peters GmbH

Enige tijd geleden heeft BE-Combi International de Distributor Overeenkomst met Völcker & Peters in Leer Duitsland ondertekend. Een ambitieuze nieuwe dealer die er geen gras over laat groeien. Ondanks lange levertijden hebben zij toch een nieuw voertuig weten te krijgen wat ingezet wordt als demovoertuig in Noord Duitsland.

BE-Combi vergroot de veiligheid met nieuw IBS-remsysteem

BE-Combi introduceert een nieuw remsysteem voor lichte bedrijfswagens met het 3500PLUS Systeem en BE-trekker-oplegger combinaties. Het Intelligent Braking System (IBS) vergroot het remvermogen, verkort de remweg en draagt daarmee bij aan de veiligheid onderweg.

Nieuwe Distributeur voor BE-Combi Systems in Duitsland

Völcker und Peters GmbH uit de plaats Leer, Ostfriesland is een nieuwe distributeur voor BE-Combi Systems in Duitsland.

Vier nieuwe Iveco Daily BE-combinaties voor Boxx Opslag

Boxx Opslag, expert op het gebied van opslagverhuur, heeft vier nieuwe Iveco Daily BE-combinaties in gebruik genomen. De voertuigen worden ingezet voor het transport van mobiele opslagboxen van en naar klanten. Boxx Opslag kiest voor BE-combinaties omdat het compacte en wendbare voertuigen zijn met een hoog laadvolume, ideaal voor inzet in (binnen)steden.

BE-Combi verduurzaamt

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de installatie van zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand van BE-Combi Systems in Vuren. Ruim 300 zonnepanelen zullen vanaf volgende week een grote bijdrage gaan leveren aan de energiebehoefte van BE-Combi.

Een bank of een stoel scheelt een hele boel

Bij het opstellen van de specificaties voor een nieuwe bedrijfswagen staan de wensen van de klant vanzelfsprekend centraal. Ook het aantal zitplaatsen in de cabine is van belang. Wij zien echter veel voertuigen binnenkomen met een bijrijdersbank terwijl deze weinig tot nooit wordt gebruikt. Dat kan een negatieve impact hebben op het laadvermogen.

Stef Slotboom versterkt het team van BE-Combi

BE-Combi zet zijn groeiambities kracht bij met de aanstelling van Stef Slotboom als commercieel manager. Hij gaat zich met name richten op de verkoopactiviteiten in de Benelux en op de verdere ontwikkeling van BE-Combi uit Vuren, specialist in het vergroten van het laadvermogen en –volume van lichte bedrijfswagens.

Eerste Iveco Daily’s met het BE-Combi 3500PLUS Systeem voor Babypark

Babypark Kesteren heeft twee Iveco Daily’s met het BE-Combi 3500PLUS Systeem aan de vloot toegevoegd. De voertuigen worden ingezet voor het bezorgen van baby-artikelen bij particulieren. Babypark koos voor het BE-Combi 3500PLUS Systeem vanwege het hoge netto laadvermogen en het feit dat een BE-rijbewijs voldoende is om er mee te mogen rijden.

Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube