Vijftien BE-Combi 3500 PLUS-systemen voor Zweedse bakkerij Pågen

BE-Combi bereikt opnieuw een mijlpaal. Pågen, de grootste bakkerij van Zweden, heeft vijftien BE-Combi 3500 PLUS-systemen besteld. Dat is het resultaat van een succesvolle test met een Renault Master met 3500 PLUS-systeem. Het is voor het eerst dat BE-Combi een dergelijk groot aantal aan het buitenland levert.

Bakkerij Pågen kwam enige tijd geleden in contact met BE-Combi om een alternatief te bedenken voor een 7,5-tons vrachtauto. Ook in andere landen wordt, onder andere vanwege het tekort aan chauffeurs met een C-rijbewijs, gezocht naar alternatieve transportoplossingen. Vorig jaar nam Pågen een Renault Master met een BE-Combi 3500 PLUS-systeem, geïsoleerde opbouw en koelmotor in gebruik. Dat levert een netto laadvermogen van circa 2300 kg op, terwijl een BE-rijbewijs volstaat om er mee te mogen rijden.

Pågen heeft ruim een jaar getest met de Renault Master met 3500 PLUS-systeem en is tevreden over deze transportoplossing. Daarop heeft Pågen besloten om vijftien 3500 PLUS-systemen te bestellen. Dat is eveneens een mijlpaal voor BE-Combi: voor het eerst worden zulke grote aantallen geleverd in het buitenland.

Internationale ambities

De levering past in de internationale ambities van BE-Combi. In zowel binnen- als buitenland groeit de belangstelling voor transportoplossingen van BE-Combi. Dankzij Europese typegoedkeuringen, waardoor voertuigen ook in het buitenland makkelijk kunnen worden geregistreerd en gekentekend, wordt het ook steeds eenvoudiger om de oplossingen ook in andere Europese landen toe te passen.

Lees hier meer over Europese typegoedkeuringen van BE-Combi


Terug naar het nieuwsoverzicht

BE-COMBI GROUP B.V.

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

BE-Combi Sales en Rental B.V.
KVK 30250984

BE-Combi Group B.V.
KVK 69156379

BE-Combi Engineering B.V.
KVK 53285255