BE-COMBI WORDT MERCEDES-BENZ VANPARTNER

Mercedes-Benz heeft veel vertrouwen in BE-Combi. Zoveel vertrouwen dat BE-Combi is uitgenodigd om toe te treden tot een select gezelschap dat zich Mercedes-Benz VanPartner mag noemen. Dat is alleen weggelegd voor bedrijven die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

“Daimler, de fabrikant van Mercedes, wil met bepaalde partijen nauw samenwerken”, zegt Frank Kerkhoven, Product Manager Body Builder Solutions bij Mercedes-Benz Vans Nederland. “Dat zijn partijen die uitblinken in kwaliteit. BE-Combi onderscheidt zich bijvoorbeeld met de PLUS-systemen. De innovatiekracht van BE-Combi biedt richting de toekomst ook veel kansen.”

BE-Combi doorloopt een traject om Mercedes-Benz VanPartner worden. Dat is weggelegd voor bedrijven die voldoen aan de strenge eisen van Mercedes-Benz op het gebied van kwaliteit, verkoop en aftersales. Om VanPartner te worden moet een bedrijf onder meer een kwaliteitscertificaat kunnen overleggen dat is afgegeven door een officiële, daartoe bevoegde en onafhankelijke instantie, zoals Kiwa of TÜV. “Daarvoor moet een organisatie door een onafhankelijke partij onder de loep zijn genomen”, zegt Kerkhoven. “Andere eis is dat een bedrijf minimaal dezelfde garantie geeft als onze fabrieksgarantie en dat Mercedes-Benz-klanten een vast aanspreekpunt hebben.”

SAMEN WERKEN AAN INNOVATIES

“Ik ben ervan overtuigd dat BE-Combi alles in huis heeft om Mercedes-Benz VanPartner te worden”, vervolgt Kerkhoven. “Bij BE-Combi werken kundige mensen, heel prettig om mee samen te werken.” Kerkhoven ziet bovendien allerlei kansen om in gezamenlijkheid te werken aan innovaties. “Neem reductie van CO2-uitstoot. BE-Combi kan bijvoorbeeld het gewicht van de opbouw optimaliseren. In combinatie met andere innovaties leidt dit tot minder uitstoot.”

SELECT GEZELSCHAP

Het predicaat Mercedes-Benz VanPartner is niet voor alle bedrijven weggelegd. “Het is een select gezelschap”, zegt Kerkhoven. “In Nederland hebben we zo’n veertig VanPartners. Het is voor klanten een kwaliteitsgarantie. Want dat is natuurlijk voor ons allemaal het einddoel: dat de klant het product krijgt dat hij nodig heeft voor zijn werk.”Terug naar het nieuwsoverzicht

BE-COMBI GROUP B.V.

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

BE-Combi Sales en Rental B.V.
KVK 30250984

BE-Combi Group B.V.
KVK 69156379

BE-Combi Engineering B.V.
KVK 53285255